Ryssviksvägen 2

Nacka
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 65 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Möblerade kontorsrum från 10 till 65 kvm i vårt populära kontorshotell, Easy Office!

Som hyresgäst hos Easy Office ska det vara snabbt och enkelt att komma i gång med arbetet. Hos oss hyr ni moderna och fullt möblerade kontorsrum och ni får även fri tillgång till våra gemensamma ytor som konferensrum, kök och loungeyta. Utöver flexibla ytor erbjuder vi även fritt wifi och kaffe/te. På Ryssviksvägen är vårt kontorshotell beläget på dom två översta våningarna i huset, plan 7 och 8, detta ger fantastiskt ljusinsläpp och en oslagbar utsikt över bland annat ryssviken. Vi erbjuder parkeringsplatser i garage med möjlighet till laddplatser. Hör gärna av er för mer information och/eller bokning av visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 65

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

8

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastighet med strategiskt placering nära Värmdöleden väg 222 och med utmärkt skyltläge. Härliga gångstråk i närheten samt promenadavstånd till köpcentrum, båtklubb, m.m.

Närservice:

På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer

Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.
Ryssviksvägen 2