Silvergatan

Öja Industriområde , Ystad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 10 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Etablera er verksamhet i nyproducerade industrilokaler i Öja industriområde. Lokalen byggs och anpassas helt efter era behov.

Vi erbjuder er möjligheten att etablera er verksamhet på det expansiva industriområdet Öja, där vi skräddarsyr lokalerna efter era önskemål.

Ni har bland annat möjlighet att vara med och påverka storleken, planritning, portar/lastkaj, takhöjd samt ytfördelning mellan verkstad/lager, kontor och personalutrymmen.

Öja industriområde är ett expansivt område under tillväxt med nya etableringar inom olika branscher som växer fram. Området har en mycket strategisk placering med närhet till både Ystad C, samt vältrafikerade väg 19 och E65.

Tveka inte på att höra av er vid intresse!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 200 10 000

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Silvergatan