Sandhamnsgatan 63

Gärdet , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

191 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Trevligt läge på Gärdet. Närhet till både statspuls och Ladugårdsgärdet.

Fin kontorslokal om 191 kvm på plan 3 med mycket fönster och en trevlig utsikt. Kontorslokalen har idag en funktionell planlösning med en större öppen yta och två mötesrum/kontor. Lokalen är utrustad med ett pentry och två toaletter. Lokalen har neutrala färger. Perfekt lokal att bara flytta in i. Lokalen ligger i perfekt läge för en promenad eller springtur på lunchen eller varför inte utnyttja gymmet som finns i huset. Fastigheten är ett fullservicehus som erbjuder allt från möjlighet att hyra garageplats, mötes- och konferensytor, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering, gym i huset, omklädningsrum och dusch med bastu för husets hyresgäster, postservice mm. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare. Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats.

Ytor

  • Total yta:

    191 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stettin 9

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget på Sandhamnsgatan 63 ger ett intryck av lugn med direkt närhet till stora grönområden samtidigt som man är mittemellan Östermalm och Frihamnen med Norra Djurgårdsstaden som expanderar kraftigt. Utsikten från majoriteten av lokalerna över Gärdesfälten ger en unik rymd. Det finns all tänkbar service såväl i huset som i närområdet och det är mycket enkelt att komma ut på en stärkande motionsrunda i det gröna.

Närservice:

I fastigheten finns flera restauranger såsom WKB, Falstaff, Kenko och Carotte som även har en nyöppnad hub i entrén med deli, kaffe och smörgåsar. Gärdets Grill och Steakhouse ligger precis utanför och i intilliggande bostadshus 79&Park finns lunchbistron och caféet Ma Tante. I fastigheten finns gymmet Hälsokällan med fria vikter, konditionsmaskiner och dagliga klasser. Det finns även omklädningsrum och dusch för hyresgäster i huset som inte är kopplade till gymmet. Konferens- och mötesrum i olika storlekar som kan bokas av hyresgäster i fastigheten.

Kommunikationer

Flera busslinjer såsom 1 och 79 passerar och stannar intill fastigheten. Man når även T-Karlaplan och T-Gärdet till fots.
Sandhamnsgatan 63

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB