Idögatan

Torvinge , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

70 - 300 m²

Pris

994 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Säljstart! Nu har du möjlighet att köpa din egen verksamhetslokal i expansiva Torvinge. Vi bygger 32 moderna lokaler för inflyttning våren 2023.

Lokalernas utformande

Vi bygger 32 lokaler i fem olika storlekar, från 70-300 m2. Här finns möjlighet att slå ihop fler enheter om du är i behov av större yta. Vissa av lokalerna har takhöjd som kan nyttjas för entresol för t ex kontor och liknande.

Lokalerna är helt inflyttningsklara med värme (luft/luft), ventilation, belysning, elcentral med eget elabonnemang för upp till 25A. De är också förberedda för fiber samt för solceller som möjliggör en fossilfri drift. Du får en helt ny, funktionell och snygg lokal, som du därefter själv kan anpassa efter dina egna behov och önskemål - nivån bestämmer du själv. 

Lokalen ligger på egenägd mark där det även ingår en uppställningsyta på framsidan (till vissa lokaler även vid sidan om och bakom).

Du äger din egen fastighet

Våra företagsparker skiljer sig från de flesta andra genom att varje lokal är en egen fastighet i juridisk mening. Konceptet är verksamhetslokaler i radhusform för eget ägande. Man köper alltså inte, som i de flesta andra fall, en andel i en bostadsrättsförening där man tar risk på övriga föreningsmedlemmars betalningsförmåga, utan äger sin egen fastighet. Vi ser hur detta uppskattas av av långivare och köpare och tror att det, tillsammans med kvalitén på våra lokaler och de miljöer som skapats i våra företagsparker, är avgörande framgångsfaktorer för vårt koncept. Ett mycket omtyckt koncept som innebär ett modernt ägande med flexibilitet och bättre ekonomi för mindre företag eller dig som helt enkelt söker en funktionell lokal, verkstad eller förvaringsyta.

Om området Torvinge

Området är under en omfattande expansion, inte minst p g a den planerade flytten av resecentrum och tillväxten av Linköpings innerstad i riktning mot Torvinge. Det har ett strategiskt bra läge med närhet till såväl E4:an, väg 35 och stadskärnan. Här på Idögatan, kommer första etappen av vår företagspark stå klar våren 2023.

Om oss

Mogambo Utvecklings AB är ett privatägt produktions- och fastighetsutvecklingsbolag med säte i Borås. Vi äger och förvaltar ca 15 000 m2 uthyrningsbar yta, med Borås Kommun som vår största hyresgäst. 

Vi utvecklar också företagsparker och har för närvarande byggt fyra i Borås med totalt 160 färdigställda och sålda verksamhetslokaler. Våren 2022 påbörjar vi etapp ett på vår första företagspark i Torvinge i Linköping.

Mer information hittar du på https://mogambo.se/

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 70 300

Ytbeskrivning

Lokalerna ligger på egenägd mark där det även ingår en uppställningsyta på framsidan (till vissa lokaler även vid sidan om och bakom). De är helt inflyttningsklara med värme (luft/luft), ventilation, belysning, elcentral med eget elabonnemang för upp till 25A. De är också förberedda för fiber samt för solceller som möjliggör en fossilfri drift.

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

994 000 kr

Idögatan