Blockgatan 8

Väla Södra / Väla Norra , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

14 - 39 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Kontorshotell på Väla Södra

På Väla södra erbjuder vi möjlighet att hyra kontorsrum från 14 kvm och uppåt. Perfekt för er som vill ingå i ett nätverk av andra företagare och ta del av Väla södras trevliga näringsliv! Moderna gemensamma ytor och rymligt kök När ni kliver in på arbetsplatsen möts ni av ett stort kök- och pausrum, som bjuder in till trevliga fikastunder med grannarna. Kontorshotellet erbjuder rymliga kontorsrum med plats för minst 2 skrivbord i varje rum. Här kan ert företag växa utan att behöva flytta, då några av kontorsrummen erbjuder hela 39 kvm med plats för 4 skrivbord. Det gemensamma konferensrummet kan bokas vid behov. Fastigheten och parkeringen är inhägnad med säkerhetsstaket Upplev flexibiliteten med ett kontorshotell, välkommen att boka visning!

Övrig information

Övrigt:

* Fiber: Ja * Konferens: Ja * Pentry: Ja.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 14 39

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grusplanen 2

Omgivning

Omgivning/natur:

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver kontor, butikslokal, lager eller produktionslokal. Vi satsar på Väla och planerar de närmaste åren att bygga fler fastigheter här.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter runt hela huset.

Närservice:

Närmaste utbud av service är Väla centrum där det finns över 100 butiker och restauranger. Till Väla är det cirka 3 kilometer och det tar 4 minuter att åka med bil. Ett större serviceutbud finns på Berga som ligger 2,5 kilometer norr om fastigheten, här hittar du ett tiotal lunchrestauranger. I närområdet finns flera enklare lunchställen.

Kommunikationer

Från området är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller Råå. Vill du istället åka på motorvägen kan du använda E4/E6 både norrut och söderut som går två kilometer bort. Närmaste busshållplats ligger 250 meter bort och trafikeras av stadsbuss.
Blockgatan 8

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB