Forskargränd 8

Tegnér , Västerås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 576 m²

Hyra

Tillträde enligt överenskommelse. Lokalen uthyres i andrahand med en hyrestid enligt överenskommelse, alternativt direkt förhandling med fastighetsägaren om övertagande av lokalen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokaler i bra kommunikationsläge!

Tegnérområdet har en rik historia av kontor, lab och forskningsverksamheter som finns kvar än idag. Möjlighet finns nu att förhyra kontorslokal i med ett bra kommunikationsläge i utkanten av centrala Västerås. Möjlighet till förstahandskontrakt kan diskuteras.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 200 576

Ytbeskrivning

Lokalen ligger på plan K1 och nås via huvudentrén på Västra sidan, samma ingång som till Tegnér Vårdcentral. Våningsplanet är ett souterrängplan med stora fönster i söderläge som ger ett mycket bra ljusinsläpp. Ytan uppgår till 576 kvm men kan även göras mindre. Lokalen har tidigare fungerat som kontor och konferensavdelning med stora rum. Det finns även stort pentry/kök med anslutande stor pausyta. Det finns även omklädningsrum med bastu. Lokalen kan hyras i andra hand men möjlighet finns även att förhandla direkt med fastighetsägaren om övertagande av lokalen samt om anpassning av lokalen.

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Tillträde enligt överenskommelse. Lokalen uthyres i andrahand med en hyrestid enligt överenskommelse, alternativt direkt förhandling med fastighetsägaren om övertagande av lokalen.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Isolatorn 3

Omgivning

Omgivning/natur:

Bra lättåtkomligt läge med närhet till city.

Företag i närheten:

ABB, Hitachi Energy, Tegnér Vårdcentral, NKT, Intertek, Westinghouse Electric Sweden AB, m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Cykelställ samt parkeringsplatser finns att tillgå enligt överenskommelse.

Närservice:

Kort avstånd till centrala Västerås (ca 10 minuters promenad) med stort utbud av restauranger, caféer, butiker, gym, gallerior, mötesplatser och nöjesliv.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge invid E18

Kommunikationer

Lokalen ligger med direkt anslutning till E18/Cityringen. Västerås City och Västerås Centralstation inklusive hållplats för flygbussar till flygplatserna Hässlö och Arlanda finns inom några minuters avstånd för cykel och bil. Kollektivtrafikförbindelsetiden för samma sträcka är ca 15 minuter.
Forskargränd 8