Fraktgatan 6

Valhalla , Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

336 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Utmärkt restauranglokal i bästa exponeringsläge mot E20, i populära Valhalla! Välkommen med din intresseanmälan.

Fastigheten som lokalen huserar i ligger med ett fantastiskt skyltläge mot E20 vilket möjliggör en bra exponering. Inom ett par minuters bilfärd nås både Eskilstuna Centrum och E20 vilket gör lokalen lättillgänglig för såväl anställda som besökande.

I området Valhalla finner ni etablerade företag så som JYSK, ÖoB, Blomsterlandet, Möller Bil, Bilia, Leos Lekland, för att nämna några.
Valhalla som är beläget i Eskilstunas västra del är den mest expansiva med likväl handel och service som bostäder. Fantastiskt skyltläge mot E20, dagligen passerad med ca 20 000 bilar, i båda riktningar.

Restaurangen om totalt ca 336 kvm omfattar en stor serveringsyta, kassa, diskrum, utrustat restaurangkök, personaldel - som nås via egen personalingång med omklädningsrum, wc och dusch. Mindre kylrum och lagerhantering av torr varor. Utanför lokalen finns inhägnat område med möjlighet till grill och uteservering runt sommarhalvåret.

I huset finns större hyresgäster så som AnVa Tubes & Components, Handelsanställdas förbund, Trescal samt Trafikverket. Detta bidrar till ett gott flöde om kunder, bara i fastigheten, för lunchservering dagligen.

Goda parkeringsmöjligheter för anställda likväl som till kunder finns alldeles intill fastigheten.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ytor

  • Total yta:

    336 m2

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Neonljuset 4

Byggår:

1979

Dokument

Fraktgatan 6