Fraktgatan 6

Valhalla , Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 - 384 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Kontor och lager/verkstad i Valhalla med utmärkt exponering mot E20.

Fastigheten som lokalen huserar i ligger med ett fantastiskt skyltläge mot E20 vilket möjliggör en bra exponering. Inom ett par minuters bilfärd nås både Eskilstuna Centrum och E20 vilket gör lokalen lättillgänglig för såväl anställda som besökande.

I området Valhalla finner ni etablerade företag så som JYSK, ÖoB, Blomsterlandet, Möller Bil, Bilia, Leos Lekland, för att nämna några.
Valhalla som är beläget i Eskilstunas västra del är den mest expansiva med likväl handel och service som bostäder. Fantastiskt skyltläge mot E20, dagligen passerad med ca 20 000 bilar, i båda riktningar.

Kontorslokalen finns belägen på entréplan om totalt ca 100 m² och kommer att renoveras efter hyresgästens behov och önskemål.
I direktanslutning till kontorslokalen finns en lager-/monteringsyta om totalt ca 284 m². Här ges goda möjligheter att kunna kombinera kontorslokalen med en lageryta alternativt utöka kontorsytan efter behov och konvertera denna del till ett renodlat kontor.

Fastigheten är även ansluten till stadsnät och har ett väl utbyggt säkerhets-/inbrottsskydd. Goda parkeringsmöjligheter för anställda likväl som till kunder finns alldeles intill fastigheten.

Tillträde kan ske omgående.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 100
Industri & verkstad 100 284

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Neonljuset 4

Byggår:

1979

Dokument

Fraktgatan 6