Terminalgatan

Nässjö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 000 - 80 000 m²

Hyra

700 /m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
Ledig lagerlokal i nyproduktion i Nässjö. 80 000 kvm lageryta. Lagret 2 och 3 har ett unikt läge precis intill södra stambanan och Nässjö kombiterminal. Tomterna ligger i Gamlarps Industriområde, som är känt för att vara ett attraktivt logistikläge.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 5 000 80 000 700

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

700

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lagret 2-3

Teknisk information

Takhöjd:

15 m

Omgivning

Omgivning/natur:

Precis intill stambanan finns PostNord med verksamhet inom bred- och paketsortering samt ett åkeri. Andra företag i området är Intersport (centrallager) Tura Scandinavia, Pölder Sport och Höglands Logistik, varav den sistnämnda erbjuder transport och 3PL-tjänst.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns intill fastigheten.

Närservice:

När du flyttar in i någon av Tositos lokaler får du alltid mer än ett nytt kontor. Vi vill erbjuda mer än en lokal. Vi vill förenkla och förbättra din vardag med extra lyx i tillvaron. Kort sagt, det där lilla extra som gör att vardagen blir lättare, bättre och roligare. Som hyresgäst får du ett månadsbrev från oss där vi exempelvis erbjuder dig förtur till bostadsrätter/hyresrätter, möjligheten att hyra semesterboende, och ta del av konsert/idrottsbiljetter.

Kommunikationer

Riksväg 40 går till Göteborg eller Västervik och E4:an samt riksväg 31 som går mellan Nybro och Jönköping. Jönköping city når man på ca 25 minuter.
Terminalgatan