Väståkravägen 16

Hjärup , Staffanstorp
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

134 - 753 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Anpassningsbara lager/verkstadslokaler i Hjärup!

På Väståkravägen erbjuds flexibla lokaler i olika storlekar. Här finns möjligheten att anpassa lokalerna efter verksamhet. 

Lokalerna som finns tillgängliga är 5 olika enheter från 134kvm upp totalt 727kvm. Lokalen består av lageryta med port, samt en trappa som leder er upp till konotrsytorna på våning 2. Faciliteter som toalett och pentry finns. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 134 753

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

E22:an samt kollektiv trafik.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns goda parkeringsmöjligheter på tomten.

Väståkravägen 16

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner