Industrigatan 5A

Sävelund , Alingsås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

860 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Trevlig renoverad lokal med tillgång till tvätthall, verkstad och inhägnad parkeringsyta. Nära till kommunikationer, natur och centrala Alingsås.

Välkommen till ett populärt område i Alingsås, med flera verksamheter, butiker och restauranger i området. Bra läge med nära till fina naturområden, centrala Alingsås samt kommunikationer. 

Kontorslokaler renoverades smakfullt 2018 och har plats för cirka 40 personer. Lokalen innehåller sammanlagt nio stängda kontor men med flera öppna ytor för kontorslandskap. Två konferensrum för sex, respektive cirka 14 personer. Hiss finns till övre plan. 

Kök och matsal är rymligt med dubbla pentryn, dubbla kylskåp samt frys och spishäll. Pentryn är stora och har gott om förvaring.

Lokalerna har flera förråd som kan användas som lager, kopiering, post med mera. Dubbla omklädningsrum med wc, bastu med ingång från båda omklädningsrum. På nedre plan finns också en verkstad samt en tvätthall med spolplatta och oljeavskiljare. Tvätthallen har port mot lokalens baksida. 

På utsidan finns en inhägnad gårdsyta med plats för cirka 15 fordon, delvis under skärmtak. Parkeringsytor på båda sidor av byggnaden, med möjlighet till elbilsladdning. 

Ytor

  • Total yta:

    860 m2

Ytbeskrivning

Renoverade ytskikt, ljusa färger. Renoverat 2018. Kök med dubbla diskmaskiner, en spishäll och dubbla kylskåp, en frys. Ett konferensrum för cirka 12-15 personer, ett för 6 personer. Nio kontorsrum samt tre öppna ytor på övre plan för kontorslandskap. På nedre plan finns ett större rum för kontorslandskap. Finns inhägnad parkeringsyta.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Telefonbås
Tvättservice
Verkstad
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

info@alingsashem.se

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Spiken 2

Byggår:

1994

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

2 av 2

Planlösning:

Kontorslokaler renoverade 2018 i två plan. Nedre plan inrymmer kök och lunchrum med dubbla pentry, RWC, två omklädningsrum med wc, dusch och bastu. Lagerutrymmen, verkstad, tvätthall med spolplatta samt kontorsyta. På övre plan finns kontorsytor, förråd, samt två konferensrum, RWC och en wc.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Port på baksida av lokal.

Ventilation:

FTX och komfortkyla

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nära till Brogårdens naturområde med promenadvägar, skog och hagar. Nolbyskogen, på andra sidan Vänersborgsvägen har promenadväg och cykelstigar. Allébike sports har cykelstigar i närområdet.

Företag i närheten:

I byggnaden finns även Alingsås servicecenter. I närområdet hittar du flera verksamheter som till exempel bilverkstäder, byggvaruhandel, hyrcenter, Alingsås Energi etc. Även Jem&Fix, Colorama, Granngården, Jordnära och Nolby Gård ligger i samma område.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Besöksparkeringar samt gott om parkeringsplatser för anställda. Inhägnad gårdsyta med möjlighet till flera parkeringsplatser. Möjlighet till elladdning.

Närservice:

Nära till Lidl och Circle K. Flera lunchrestauranger på promenadavstånd.

Skyltläge:

Lokalen ligger inte efter stor väg, men skyltmöjligheter finns vid infart samt på fasad.

Kommunikationer

Buss med flera hållplatser i närområdet, t ex Nolby gård eller Nolbyplan. Cykel- och promenadväg från centrala Alingsås.
Industrigatan 5A