Brandmannagatan 92

LINK Business Center , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

35 - 40 m²

Pris

Pris fås via offert

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Kontor med den bästa utsikten i Linköping! I häftiga Link Business Center på våning 7 och 8 kan du nu hitta din nästa arbetsplats. Först till kvarn!

På DOSPACE sitter hela bolag, avdelningar till större bolag, remote workers och egenföretagare. Det finns 3 medlemskap att välja på utifrån dina behov:

  • Hot Desk: Du får en plats i vår lounge-yta. Detta medlemskap passar bra för dig som jobbar från laptop och vill ha maximal flexibilitet.
  • Private Desk: Du får ett eget höj-och sänkbart skrivbord i vår öppna kontorsyta. Detta medlemskap passar dig som behöver skärm, tangentbord och en fast plats.
  • Private Office: Du får ett eget låsbart kontor. Passar dig som vill kunna stänga dörren om dig.

Medlemskapen går att kombinera som du vill för att få till det perfekta upplägget på arbetsplats för dig och ditt team. I alla medlemskap ingår: Kaffe, te & smaksatt vatten, tillgång till kontoret dygnet runt, 7 dagar i veckan, snabbt wifi och utskrifter, mötesrum och telefonrum, medlemsevent och medlemsförmåner, bemanning och drift av DOSPACE team, postfack, post- och budhantering, städning och renhållning

Övrig information

Övrigt:

Att välja coworking är att göra ett miljösmartare, flexiblare och enklare val. På DOSPACE är kontoren yteffektiva och du delar på infrastruktur så som kaffemaskin och skrivare med andra medlemmar. Alla avtal signeras enkelt digitalt och har korta uppsägningstider så du kan löpande anpassa ytan och antalet medlemskap efter dina behov. På DOSPACE är det lätt att hitta fokus för arbete och få en plats för socialt umgänge med likasinnade och oliksinnade. Nystartade bolag tar hjälp av de mer erfarna, och de etablerade bolagen får inspiration av de nya, det blir affärsnytta för alla. DOSPACE arrangerar löpande medlemsevent för relationsbygge och utbildning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 35 40

Ytbeskrivning

Ett eget kontor i anslutning till DOSPACE lounge, pentry, kök och toaletter. I detta kontor ingår 10 DOSPACE medlemskap, 10 set kontorsmöbler, förvaringsmöbel och veckovis städ.

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Reception
Restaurang
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Kontrakten signeras digitalt och löper på med 3 månaders uppsägningstid för kontor.

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Prisinformation:

I månadsavgiften ingår 10 DOSPACE-medlemskap, wi-fi, kaffe, kontorsmöblering, städ, bemanning, postservice, utskrifter, medlemsevent och förmåner, mötesrum, telefonbås och samtalsrum mm.

I hyran ingår:

Värme, skatt

Hyresinformation:

Pris fås via offert

Utförande

Byggår:

2021

Våningsplan:

7

Planlösning:

Som Medlem på DOSPACE har du tillgång till öppna ytor, mötesrum, telefonrum, kök med mera. Angiven kvadratmeter är endast den ytan som exklusiv för Office-Medlemskapet.

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Du kommer enkelt hit från E4an eller en kort promenad från Resecentrum.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Stångån rinner precis utanför och bjuder in till lunchjogg, promenader och walk and talks. Med utsikt från våning sju och åtta ser du ut över hela Linköping.

Företag i närheten:

I samma fastighet finns Östgöta kök med restaurang och takbar, Östsvenska Handelskammaren, Danske Bank, Academic Works mfl.

Närservice:

Korsar du gatan är du praktiskt taget redan inne i Linköping city där du hittar allt från matbutiker och shopping till restauranger och gym.

Vägbeskrivning:

Brandmannagatan 92

Brandmannagatan 92