Fyrisvallsgatan 12

Luthagen/Stabby , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

72 m²

Hyra

1 500 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Nyproducerad butikslokal i fint läge!

Här erbjuds en nyproducerad butik- eller kontorslokal i modern tappning med stora glaspartier ut mot Fyrisvallsgatan! Lokalen är 72,3 kvm och passar för kontor eller butiksverksamhet. Området har ett bra läge nära påfarten till de större vägarna kring Uppsala och nära bra service vid den väletablerade livsmedelsbutiken Nelins samt flera restauranger. Mimmi Ekholms plats med Ica, restauranger och apotek ligger på några minuters promenad.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 72 72 1 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1500

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Flexibel butikslokal i nyproducerade Brf Solitär med mycket bra läge nära allt. Nu finns en lokal kvar om 72,3 kvm med ljus färgsättning med stora fönsterpartier som vetter ut mot Fyrisvallsgatan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Området har expanderat de senaste åren med mycket bostäder där flera av byggnaderna har butiker i markplan. Härifrån är det nära till Librobäck, Mimmi Ekholms plats med god service.

Företag i närheten:

Nelins livsmedelsbutik ligger mycket nära samt flera restauranger. Till Mimmi Ekholms plats är det några minuter och även Ringgatan i Luthagen med bra service.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med buss med också endast några minuter till påfarten till Bärbyleden som tar dig till de större vägarna kring Uppsala. Det finns också mycket bra gång- och cykelvägar till centrum, grönområden och det yttre områdena kring Uppsala.
Fyrisvallsgatan 12