Storgatan 61A

Ulricehamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 - 50 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Väveriets "Industrial Cowork"

Konceptet bygger på att du enbart hyr den eller de färdiginredda kontorsrummen du har behov av. Behöver du en tilllhörande industriyta (produktion packning utställning showroom och lager) så finns även detta att hyra. Fullt utrustat kök matplatser med loungeytor konferensrum wc lastbrygga uteplats med boule och omklädningsrum delar du med övriga som hyr in sig. På så sätt får du samtliga fördelar med att ha en större lokal med fler funktioner fast till en lägre kostnad. Utöver inredda kontor och komplett utrustade gemensamma ytor så ingår även samtliga driftkostnader städning i gemensamma utrymmen trådlös internetuppkoppling porslin ja i stort sett allt du behöver för att du ska kunna fokusera mer på din egen verksamhet. I dagsläget hyr ca 30 olika företag (med olika storlekar verksamheter och behov) in sig i Industrial Cowork . Kontraktslängden är 12 månader. För att se vad som är ledigt just nu klicka på länken till www.kvartervaveriet.se. Har du frågor eller vill komma på visning tveka inte att kontakta oss!

Övrig information

Övrigt:

Väveriet, som vann ”Årets Hus 2022”, ligger utmed sjön Åsunden i centrala Ulricehamn. De historiska byggnaderna, där man vävt textilier i över 100 år, har de senaste åren omvandlats till Ulricehamns mest inspirerande arbetsplats! Här arbetar i dagsläget ca 125 personer i företag med stor variation på både storlek, behov och verksamhet. Läs gärna mer om Väveriet och vilka möjligheter som finns för dig och din verksamhet på www.kvartervaveriet.se.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 9 50

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fiskebacken 6-7

Byggår:

1915

Renoveringsår:

2019

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Väveriet ligger vackert beläget vid sjön Åsunden och de fina promenadstråken utmed sjön. Både livsmedelsbutik, gym och kontorsvaruhandel (med paketutlämning) ligger i nära anslutning fastigheten. Mitt i kvarteret ligger även det härliga öppna torget där en kvarterskrog väntas öppna upp framöver, samt en boulebana som är tillgänglig för alla Väveriets hyresgäster.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns både utvändig parkering och garageplats att hyra.

Närservice:

Med bara några få minuters promenad tar du dig till Ulricehamns gågata, dess serviceutbud och restauranger.

Kommunikationer

Kvarteret ligger ca 600 m från Ulricehamns busstation.
Storgatan 61A