Sjukhusvägen 12F

Studenternas , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

95 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Centralt belägen butiks- eller kontorslokal i Uppsalas välbesökta fotbollsarena med Stadsträdgården, å-promenaden och Stadsskogen runt hörnet.

Här finns möjlighet att hyra en modern och flexibel butiks eller kontorlokal i Uppsalas välbesökta fotbollsarena. Här passerar fler människor dagligen än vad som bor i en genomsnittlig svensk kommun. I huset finns både restaurang, gym och möjlighet till delade ytor så som konferensrum

Läget är fantastiskt och unikt, Studenternas ligger centralt i en växande storstad - och samtidigt mitt i ett vackert parkområde. Med promenadavstånd till centrala Uppsala har du närhet till hela citykärnans utbud av shopping, sevärdheter, aktiviteter och boende. Studenternas ligger inramad av den mysiga Stadsträdgården, här finns möjlighet till fina joggingstråk längs Fyrisån eller cykling i skogen på Uppsalaåsen. I huset finns även företagshälsovård och naprapat. På andra sidan gatan finns Akademiska sjukhuset som är granne med Uppsala Science Park som i sin tur är granne med Uppsala universitet.

Här får ni möjlighet att skapa något efter just ert behov.

Ytor

  • Total yta:

    95 m2

Ytbeskrivning

Lokalen har en öppen planlösning och erbjuder en generös takhöjd och stora skyltfönster.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kronåsen 2:1

Byggår:

2020

Planlösning:

Öppen och flexibel planlösning.

Teknisk information

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Läget är fantastiskt och unikt, Studenternas ligger centralt i en växande storstad - och samtidigt mitt i ett vackert parkområde. Med promenadavstånd till centrala Uppsala har du närhet till hela citykärnans utbud av shopping, sevärdheter, aktiviteter och boende. Studenternas ligger inramad av den mysiga Stadsträdgården, här finns möjlighet till fina joggingstråk längs Fyrisån eller cykling i skogen på Uppsalaåsen På båda sidor om ån växer staden med tusentals bostäder och snart står även Tullgarnsbron färdig vilket öppnar upp för ännu bättre tillgänglighet. En vanlig vardag passerar fler personer här än vad som bor i en genomsnittlig svensk kommun.

Företag i närheten:

Restaurang Brasseri21, Nordic wellness, Prohelia företagshälsovård, Naprapatklinik 018 med mera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplats finns att hyra i mån av plats.

Närservice:

Restaurang och gym finns i huset

Skyltläge:

Bra skyltläge ut mot norra torget där det är mycket liv och rörelse kring allsvenska fotbollsmatcher, konserter i intilliggande parksnäckan och aktiviteter i danspaviljongen.

Vägbeskrivning:

Från Studenternas promenerar du på 10 minuter till Stora torget. Lika kort är det till stationen och därifrån är det 18 minuter till Arlanda och 30 minuter till Stockholms C. Tar du bilen är du på 10 minuter ute på motorvägen.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser och endast 5 minuter från Uppsala centralstation.
Sjukhusvägen 12F