Storgatan 61A

Ulricehamn
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

87 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontor på Väveriet

STUDION PÅ VÄVERIET Denna ljusa kontorslokal, med utsikt över Väveriets torg, når du från Storgatan och den stora möblerade corténentrén som har en härlig rymd och loungekänsla. Lokalen är fördelad på två plan. På entréplanet finner du kök, wc, öppen yta med plats för ca 3 kontorsplatser, samt stora fönster med härlig utsikt över torget. På andra våning finns en stor öppen yta, med ytterligare plats för kontorsplatser och en loungedel, samt ett separat förråd. Konferensrum finns att hyra i anslutning till loungen utanför lokalen. Lokalen är egentligen större till golvyta, men då plan två har snedtak så räknas bara ytor med tillräckligt hög takhöjd med i de 87 kvm. Tveka inte att kontakta oss vid intresse eller frågor. Vi bokar gärna en visning för att visa upp denna fina lokal! Hyran för lokalen är 10.500 kr per mån.

Övrig information

Övrigt:

Väveriet, som vann ”Årets Hus 2022”, ligger utmed sjön Åsunden i centrala Ulricehamn. De historiska byggnaderna, där man vävt textilier i över 100 år, har de senaste åren omvandlats till Ulricehamns mest inspirerande arbetsplats! Här arbetar i dagsläget ca 125 personer i företag med stor variation på både storlek, behov och verksamhet. Läs gärna mer om Väveriet och vilka möjligheter som finns för dig och din verksamhet på kvartervaveriet.se.

Ytor

  • Total yta:

    87 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fiskebacken 6-7

Byggår:

1945

Renoveringsår:

2020

Omgivning

Omgivning/natur:

Väveriet ligger vackert beläget vid sjön Åsunden och de fina promenadstråken utmed sjön. Både livsmedelsbutik, gym och kontorsvaruhandel (med paketutlämning) ligger i nära anslutning fastigheten. Mitt i kvarteret ligger även det härliga öppna torget där en kvarterskrog väntas öppna upp framöver, samt en boulebana som är tillgänglig för alla Väveriets hyresgäster.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Kvarter Väveriet finns både utvändig parkering och garageplats att hyra

Närservice:

Med bara några få minuters promenad tar du dig till Ulricehamns gågata, dess serviceutbud och restauranger.

Kommunikationer

Kvarteret ligger ca 600 m från Ulricehamns busstation.
Storgatan 61A