Skogsövägen 22

Nacka , Saltsjöbaden
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

460 m²

Hyra

1 300 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Rymligt och anpassningsbar lokal för yogaklasser och workshops. Skapa den perfekta platsen för stillhet och rörelse i harmoni.

Yogalokal med Havsnära Harmoni!

Har du drömt om att skapa en unik yogaoas vid havets kust? Nu har du chansen att förverkliga din vision och starta din alldeles egna yogaverksamhet i en miljö där lugn och havsmagi möts.

Skapa den perfekta arbetsmiljön i en lokal nära havet och omgiven av natursköna landskap, där yoga, lugn och harmoni blir en del av din företagskultur.

LOKALENS ATTRIBUT:

Ljus och rymlig lokal med utsikt över havet. Inspireras av naturens skiftande nyanser och skapa en fridfull arbetsplats.

Anpassningsbar yta för kreativa arbetsmöten och yogasessioner. Skapa en flexibel arbetsmiljö där harmoni och produktivitet går hand i hand.

  • Totalyta enligt planskiss för översiktlig orientering.
  • Anpassningsbar lokal efter dina önskemål.
  • Rationell och effektiv möblerbar volym.
  • Ljus och trivsam atmosfär för kreativa arbetsmöten.
  • Tillgänglig för både bil- och båtparkering.

FÖRETAGSOMRÅDET:

Naturnära omgivningar främjar välbefinnande och kreativitet. Skapa en arbetsplats där medarbetarna trivs.

Nära havet för avkopplande pauser och reflektion. Ge ditt team möjligheten att ladda om vid vattnet och skapa nya idéer.

Upplev arbetsglädje och lugnande atmosfär varje dag. Inspirera till bättre hälsa och balans mellan arbete och välmående.

Många väletablerade företag har redan valt denna arbetsplats och Moranvikens Marina bidrar till en inspirerande omgivning! Bland grannarna finner du namn såsom Sea 4 You, Dream Yacht Charter, X-Yachts, Nautor Swan, Macs Marine, Teknoservice, Saltsjöbadens Snickeributik, Saltis PT & Hälsa, CKS Marin, och Birger Nöre Marinservice. 

ALLT INOM RÄCKHÅLL:

Centrum med bekväma faciliteter. Mataffärer, apotek, gym och vårdcentral. Skolor och daghem för familjer. Skapa en arbetsplats där det är lätt att finna allt man behöver.

Grönområden för avkopplande promenader och utomhusaktiviteter. Förstärk känslan av frihet och välmående med naturen som granne.

Smidiga transportlösningar för enkel tillgänglighet. Utmärkta tågförbindelser tar dig smidigt in till innerstaden, så du kan njuta av stadslivet när du vill och ändå återvända till din fridfulla oas vid Moranviken. Få fördelen av både naturnära lugn och enkel kommunikation.

Detta är din chans att förverkliga din dröm om en egen yogaverksamhet vid havet. Kontakta oss idag för att få mer information, boka visning och ta det första steget mot att skapa en fristad för yogaentusiaster där harmoni och havsro råder.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 460 1 300

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående.

Utgångshyra kr/m2/år:

1300

Utförande

Byggår:

2017

Våningsplan:

2 av 2

Teknisk information

Uppvärmning:

Luftvärmepump

Omgivning

Omgivning/natur:

Sjöläge

Företag i närheten:

Moranviken Marina

Skogsövägen 22