Kungsgatan 66

Industristaden/Kungsängen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

105 - 178 m²

Hyra

2 300 kr/m²/år varmhyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Nyproducerade butikslokaler med bra skyltläge

Här byggs nya lokaler i markplan med skyltfönster och entréer ut mot Kungsgatan. Kungsängen/Industristaden är ett område som har varit ett industriområde men som nu på senare år byggts om till ett citynära bostadsområde där det är mycket folk i rörelse. Området är mycket populärt med sitt läge nära centrum, Resecentrum och den snabba accessen till Kungsängsleden och E4:ans påfart. Området ligger vid Fyrisån där det finns fina promenadstråk och broar över till Uppsalas stadspark och stadsskogen, en oas mitt i stan!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 105 178 2 300

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2300

Hyresinformation:

varmhyra

Utförande

Byggår:

2022

Planlösning:

Det är tre lokaler kvar belägna i markplan med entréer och fönster ut mot Kungsgatan, ett perfekt synligt skyltläge. Lokalerna kommer vara förberedda med pentry, RWC, undertak med grundbelysning, dammbundet betonggolv eller enklare parkett. Lokal 2: 122 kvm Lokal 3: 177,9 kvm Lokal 4: 105,2 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalerna ligger i Uppsalas södra del, i stadsdelen Kungsängen, som nu genomgår en förvandling från industriområde till attraktivt bostadsområde med lokaler i markplan centralt i Uppsala. I Uppsala centrum finner du ett rikt utbud av restauranger och gallerior – här finns även konserthus, stadsteater, Uppsala universitet och flera mysiga caféer. Fyrisån har de senaste åren rustats upp med vackra promenadstråk och bryggor, dit är det endast en kort promenad på 10 minuter.

Kommunikationer

Från lokalen är det promenadavstånd till resecentrum och via tåg har du både nära till Stockholm och Arlanda. Hållplatser för stads- och regionbussar finns i nära anslutning till fastigheten och det mesta har du på cykelavstånd i denna cykelstad.
Kungsgatan 66