Eskadervägen 4

Näsbypark , Täby
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

60 - 205 m²

Pris

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Hyr lokal i bästa läge mitt i Näsbypark Centrum!

Fin lokal på totalt 205 kvm belägen på andra våningen tillsammans med övriga butiker i Näsbypark Centrum. Med stora glaspartier ut mot gallerian ges ett öppet och transparent intryck, här har du ett utmärkt skyltläge mitt i centrum och möjlighet att anpassa lokalen efter just din verksamhet. Lokalen kan delas för mindre verksamheter. 

Lokalen passar dig som driver någon typ av butik, service- eller kontorsverksamhet. Den lämpar sig inte för restaurangverksamhet. 

Övrig information

Övrigt:

Vi på Paliro utvecklar attraktiva fastigheter och platser där våra hyresgästers verksamheter kan gro och skapa värde. Genom att erbjuda lokaler i levande områden med hög kvalitet, skapar vi möjligheter för våra hyresgästers verksamheter att utvecklas.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 60 205

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Prisinformation:

Kontakt sker direkt till hyresvärden, utan mellanhänder.

Omgivning

Omgivning/natur:

Runt Näsbypark Centrum består bebyggelsen av ett antal flerbostadshus, medan övriga delar av Näsbypark utgörs huvudsakligen av villor. I området finns fyra kommunala skolor, en resursskola och tre friskolor.

Företag i närheten:

Näsbypark Centrum är belägen i Näsbypark, en del av Täby kommun norr om Stockholm. Här finns allt du kan behöva för din vardag, från butiker, kaféer och restauranger till en nyrenoverad mataffär, apotek och andra servicebutiker. Det finns även bibliotek, gym, skola och tjänster inom vård och hälsa i centrumet.

Skyltläge:

Bra skyltläge mitt i centrum.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda. Roslagsbanan stannar i Näsbypark och den tar dig till Stockholm city på cirka 20 minuter. Det finns också ett antal busslinjer med hållplats i Näsbypark Centrum.
Eskadervägen 4