Camping med egen fastighet

Ospecifierad ort
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 600 000 kr

Begärt pris

Bransch

Hotell & turistföretag

Beskrivning

  • Hotell & turistföretag

Camping med egen fastighet vid en sjö i Mellansverige till salu. 79 platser för husbilar, -vagnar och tält, 10 stugor, 1 semesterhus, 1 glamping tält.

Nu finns möjlighet att köpa denna pärla i skogen vid en sjö.

Fastigheten har en yta av 74 408 m². Den är ansluten till det kommunala vatten- och avloppsnätet.På fastigheten ligger en campingplats med 79 platser för husbilar, husvagnar och tält. 58 av dessa har en elanslutning, 7 har darutöver en vatten- och avloppsanslutning. Campingen är indelad i en södra och en norra del, var och en med sin egen serviceinfrastruktur. Huvudbyggnaden rymmer receptionen, en butik, ett restaurangkök, en matsal, ett förråd, ett kontor med personlig dusch och toalett, sanitetsrum för gäster och ett städrum. Det finns också en 3 ½ rums lägenhet på första våningen i huvudbyggnaden. Intill huvudbyggnaden finns en byggnad (servicehus syd) med ett stort kök med vardagsrum och tvättstuga för gäster samt cykelrum, verkstad, garage och förråd. På takets södra hälft finns en solelanläggning med sextioåtta paneler. I den sydligaste delen av fastigheten finns ett semesterhus direkt vid sjökanten och ett glampingtält som ligger lite längre bak. Det finns också en liten bastu precis vid sjökanten. I campingens södra del finns det totalt åtta små och två lite större, enkla stugor som hyrs ut för övernattning. I den norra delen av campingen finns ett servicehus (servicehus nord) med ett litet kök och sanitetsrum för gäster samt förråd och städrum.

Ekonomi

Omsättning:

1 600 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Hotell & turistföretag

Verksamhet:

Camping (79 platser, 10 stugor, 1 semesterhus, 1 glamping tält) med liten butik och uthyrning av roddbåtar, kanot, kajak, stand up padle boards och cyklar. Möjlighet att driva restaurang.