Konsertvägen 11 - Lokal 15-16

Västerleden , Eskilstuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

380 m²

Pris

1 695 000 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Lager & logistik
Två verksamhetslokaler om vardera 190 kvm LOA, total LOA 380 kvm i två plan i nya Brf Företagsparken intill Västerleden. Priset är per lokal, lokalerna kan säljas separat eller tillsammans. Lokalerna är i två plan med butik/lager/verksamhetsdel. Lokalerna har vikport om 4 x 4,5 m, spolränna, separat entrédörr, parkettgolv på plan 2, WC/dusch, pentry samt fiber indraget. Hiss finns på gaveln på byggnaden. Gemensam parkering samt 3 p-platser tillhör lokalen. Området är asfalterat och inhägnat. Tomtarean på föreningens fastighet uppgår till 7 065 kvm.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kontor 2 180
Industri 2 200

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Driftskostnad:

67 366 kr/år

Pris:

1 695 000 kr

Teknisk information

Byggnad: Företagsparken - Lokal 15 & 16

Byggnadstyp: Bostadsrättslokal

Byggår: 2022

Beskrivning: Byggnadstyp: 2 plan Grund: Gjuten platta Stomme: Limträ Fasad: Sandwichelement Tak: Takduk av PVC Fönster: 3-glas Uppvärmning: Fjärrvärme Vatten & avlopp: Kommunalt Ventilation: Mekanisk till- och frånluft Bredband: Fiber PLAN 1 Lokalytan för bottenplan är 100 kvm öppen planlösning med en takhöjd på ca 4,8 m. Manuella vikportar 4 x 4,5 m (b*h). Separat gångdörr. Betonggolv med en spolränna som är kopplad till fastighetens gemensamma oljeavskiljare. Bottenplan är förberedd för WC/ dusch. Från nedre plan leder en trappa till det övre planet. Plan 2 kan även nås via separat entré och hiss. PLAN 2 Lokalytan för övervåningen är 90 kvm. Öppen planlösning med en takhöjd på ca 2,7 m. WC/dusch och pentry finns installerat. Badrum är försedda med klinkers. Golvet är ett välisolerat träbjälklag med god bärighet (250 kg/kvm), samt en golvbeläggning av Pergo Vinyl golv (ek) eller likvärdigt. Badrum är försedda med klinkers. Det övre planet har även tillgång till en entré, samt hiss via en 1,5 m bred korridor. Övervåningen kan nås utan att passera bottenvåningen via trapphuset. Grundbelysning ingår i form av lysrör.

Konsertvägen 11 - Lokal 15-16

Om BLOKK Fastighetspartner

Vi är sedan många år Mälardalens ledande förmedlare av hyreshus, kommersiella fastigheter och lokaler. Om Du vill ha hjälp med att hyra eller hyra ut en lokal, vänder du dig till vårt nya samarbetsbolag Etableringspartner i Mälardalen. Vi har erfarenhet och kunskap att genomföra såväl fastighets- som bolagsaffärer. Dessutom har vi ett mycket brett kontaktnät av banker, revisorer, jurister och skatteexperter. Vårt huvudsakliga geografiska område är Mälardalen, men vi tar emot uppdrag över hela landet. Hos oss möter du engagerade transaktionsrådgivare med kunskap och kraft att ge just dig det lilla extra! Tveka inte att höra av dig eller stanna till vid vårt moderna kontor på Kungsgatan 78/Björksgatan 6E i Eskilstuna

BLOKK Fastighetspartner

Kungsgatan 78

632 21 Eskilstuna

www.blokkfast.se

Fler annonser från BLOKK Fastighetspartner