Stationsgatan 3

Hultsfred , Hultsfred
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

6 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Hotell & turistföretag

Beskrivning

  • Hotell & turistföretag

Palace Hotell Hultsfred

Nu finns möjligheten att förvärva ett väl etablerat, anrikt och lönsamt hotell och restaurangverksamhet i Astrid Lindgrens Småland. Verksamheten bedrivs i egen fastighet och är belägen ett stenkast från sjön Hulingen i centrala Hultsfred. Fastigheten har under de senaste åren genomgått en omfattande renovering invändigt och utvändigt.

Anläggningen har 15 nyrenoverade rum med egna badrum, sju av rummen har även härliga balkonger och alla rum är utrustade med det senaste hotell-tvsystemet innehållande bla netflix, cmore, hbo och viaplay.

Varje rum är individuellt inrett med exklusiva materialval. Hotellet har en mycket hög beläggningsgrad och är har högsta betyg på bokningssidorna.

Hotellet bedriver även resturangverksamhet med 30 sittplaster i matsalen samt 60 platser på den tillhörande påkostad medelhavsinspirerande uteservering.

Ekonomi

Antal anställda:

2

Omsättning:

6 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Hotell & turistföretag

Startår:

1946

Verksamhet:

Nu finns möjligheten att förvärva ett väl etablerat, anrikt och lönsamt hotell och restaurangverksamhet i Astrid Lindgrens Småland. Verksamheten bedrivs i egen fastighet och är belägen ett stenkast från sjön Hulingen i centrala Hultsfred. Fastigheten har under de senaste åren genomgått en omfattande renovering invändigt och utvändigt. Anläggningen har 15 nyrenoverade rum med egna badrum, sju av rummen har även härliga balkonger och alla rum är utrustade med det senaste hotell-tvsystemet innehållande bla netflix, cmore, hbo och viaplay. Varje rum är individuellt inrett med exklusiva materialval. Hotellet har en mycket hög beläggningsgrad och är har högsta betyg på bokningssidorna. Hotellet bedriver även resturangverksamhet med 30 sittplaster i matsalen samt 60 platser på den tillhörande påkostad medelhavsinspirerande uteservering. Hotellet har eget tvätteri med relativt ny maskinpark samt eget exklusivt linne, allt med hotellets logotype broderat på godset. Att ha eget tvätteri sparar stora omkostnader plus att man själv kan välja vilket linne man vill ha. Palace Hotell har mycket gäster i omlopp samt även fasta avtal vilket garderar omsättning. Hotellet går att överta genom inkråmsköp alternativt köp av inkråm och fastighet.

Omgivning

Skyltläge:

Hotellet har eget skyltfönster på vår gågata vilket uppskattas av ortsbor samt ger ett bra påslag med gäster.

Stationsgatan 3