Atlasvägen 1

Vilmoren , Smedjebacken
Spara Dela
Atlasvägen 1
Spara
Dela
Yta

5 635 m²

Pris

Tillträde

enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Industribyggnad med stora möjligheter. Nära till riksväg 66 som är godkänd för farliga transporter. 1,2 mil till Ludvika och 10 mil till Västerås.

Huvudbyggnadens delar kan anges som inlastning, kapning, beredning, smedja och vidhängande kontorsdel. Byggnaden är grundlagd på en betongplatta på mark, stomme och takstolar av betong, väggar klädda med tegel och plåt. Taket är klätt med papp. 4 traverser om vardera 5 ton. Fri takhöjd under traversbalk är 8,65 m. Huset är försett med 3 portar med höjderna 2,8 m (långsida) 3,75 m (Norra gavel) 3,9 m (södra gavel). Skärmtak/inlastning/kallförråd 850 kvm. Den vidbyggda kontorsdelen är cirka 134 kvm i stomme av trä och plåt och håller normal standard. Kontoret värms via vattenburen värme och aerotemprar, det finns mekanisk ventilation.

I sydöstra delen av tomten finns ett kallförråd om cirka 430 kvm LOA. Stommen är av stål och väggar av tak och plåt. Golvet är asfalterat. Huset har 2 portar med höjden 4 m. Befintliga hyllställ ingår i fastigheten.

Vid infarten finns en teknikbyggnad som inrymmer pannrum med 2 värmepumpar, oljepanna, elpanna, ackumulatortankar, elcentral, garage mm. Byggnaden är cirka 300kvm.

Fastigheten är ansluten till kommunalt VA. Dagvatten från fastigheten och grannfastigheten leds via oljeavskiljare ut i ett dike vid fastighetsgräns. Fastgheten har ett effektabonnemang på el som f. n. är kontrakterat till max 1800 kW. Uppvärming sker i kombination av en elpanna och en oljepanna. Under tiden verksamhete pågick användes även två värmepumpar som tog hand om kylvatten från processen. Fastigheten leverarar värme till grannfastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Nästan hela tomten är asfalterad. Det finns stora ytor för utomhuslagring. Fastigheten och grannfastigheten har gemensamt staket runt anläggningarna. Fastigheterna har ömsesidiga servitut för infart och kör-ytor. Man anlitar en gemensam snöröjare. Det finns personalparkering vid infarten.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kallager 850 5 635
Tomtarea 5 635

Ytbeskrivning

Huvudbyggnadens delar kan anges som inlastning, kapning, beredning, smedja och vidhängande kontorsdel. Byggnaden är grundlagd på en betongplatta på mark, stomme och takstolar av betong, väggar klädda med tegel och plåt. Taket är klätt med papp. 4 traverser om vardera 5 ton. Fri takhöjd under traversbalk är 8,65 m. Huset är försett med 3 portar med höjderna 2,8 m (långsida) 3,75 m (Norra gavel) 3,9 m (södra gavel). Skärmtak/inlastning/kallförråd 850 kvm. Den vidbyggda kontorsdelen är cirka 134 kvm i stomme av trä och plåt och håller normal standard. Kontoret värms via vattenburen värme och aerotemprar, det finns mekanisk ventilation. I sydöstra delen av tomten finns ett kallförråd om cirka 430 kvm LOA. Stommen är av stål och väggar av tak och plåt. Golvet är asfalterat. Huset har 2 portar med höjden 4 m. Befintliga hyllställ ingår i fastigheten. Vid infarten finns en teknikbyggnad som inrymmer pannrum med 2 värmepumpar, oljepanna, elpanna, ackumulatortankar, elcentral, garage mm. Byggnaden är cirka 300kvm.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Garage (kall)
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

enligt överenskommelse

Prisinformation:

Pris för köp görs via överenskommelse med ägare likväl om man vill hyra.

Dokument

Teknisk information

Byggår: 1970

Grund: betong

Stomme: Betong/stål

Fasad: Plåt/tegel

Tak: papp/plåt

Takhöjd: 8,65

Fönstertyp: 2-glas

Ventilation: Mekanisk till- och från luft

Vatten/avlopp: Kommunalt

Omgivning

Omgivning/natur:

Smedjebacken är känd för sin fina natur och närhet till vatten. Friluftslivet fick utmärkelse för bästa friluftskommunen i Dalarna 2022.

Företag i närheten:

Ovako, MVUSAB, Hitachi m .fl

Parkeringsmöjligheter/garage:

Stor ytor

Närservice:

Nära till centrum med service.

Skyltläge:

Cirka 1 km från Rv 66

Vägbeskrivning:

Sväng mot Björsjö vid rondellen vid riksväg 66 i Smedjebacken

Kommunikationer

Kommunikationer finns via tåg/buss
Atlasvägen 1