Drottning Kristinas väg 3

Centralt , Askersund
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

I centrala Askersund finner ni det sjönära gatuköket och caféet Stationshuset .

I centrala Askersund finner ni denna verksamhet. Idag drivs verksamheten som ett gatukök och har ca 25 sittplatser inne och en egen uteservering på båda sidorna av fastigheten med ca. 30 sittplatser.  Det går även att ansöka om alkoholtillstånd.

Sommartid är Askersund en turiststad som lockar flera tusentals människor. Verksamheten ligger dessutom precis bredvid kulturhuset Sjöängen där flera stora evenemang sker året om.

Ekonomi

Prisinformation:

Pris efter överenskommelse

Utförande

Företagsnamn:

Stationshuset Askersund

Bransch:

Restaurang & café

Verksamhet:

I centrala Askersund finner ni denna verksamhet. Idag drivs verksamheten som ett gatukök, har ca 25 sittplatser inne och en egen uteservering på båda sidorna av fastigheten med ca. 30 sittplatser. Det går även att ansöka om alkoholtillstånd. Tidigare har huset varit ett stationshus, verksamheten har väldigt goda utvecklingsmöjligheter utan några större investeringar. Godkänd köksventilation och man kan även söka tillstånd för gasol om man vill. Passar utmärkt till för en Asiatisk wok- eller grillverksamhet. Denna verksamhet har som sagt stor potential att bli lönsam. Sommartid är Askersund en turiststad som lockar flera tusentals människor. Verksamheten ligger precis bredvid Sjöängen där flera stora evenemang sker året om. Kommunens högstadieskola ligger i samma byggnad. På övervåningen finns det även en stor lägenhet om 3 Rok på 89 kvm med egen ingång på andra våning. Hyreskontrakt kan överlåtes för både lokal samt lägenhet efter godkännande av Askersunds kommun.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer

Askersunds resecentrum ligger precis intill verksamheten.
Drottning Kristinas väg 3