Nya Hjälmseryd 21

Nya Hjälmseryd , Rörvik
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

2 500 000 kr

Begärt pris

7 500 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Unikt affärs- och bed and breakfastsläge vid riksväg 30 i Nya Hjälmseryd . Verksamheten består av Café, Bed and Breakfast samt hyreslägenheter.

Unikt affärs- och bed and breakfastsläge vid riksväg 30 i Nya Hjälmseryd .
Verksamheten består av Café, Bed and Breakfast samt hyreslägenheter. Caféet är inrett i 50-tals stil och bland inventarierna hittar vi flera tidsenliga pärlor vilket fungerar likväl som museum för den nostalgiske som café för den hungriga.

Nuvarande ägare förvärvade fastigheterna 2013 och har sedan dess totalrenoverat samtliga hus på fastigheten. Verksamheten bedrivs i full skala mellan slutet på maj och september.

Idylliskt naturskönt beläget vid gränsen mellan Jönköpings och Kronobergslän i Småland och intill riksväg 30. Anläggningen består av fyra byggnader som är fullt vinterbonade och genomgått omfattande renoveringar samt löpande underhåll. Husen är anpassade för hyreslägenheter, café, b&b samt garage. Det finns även konferensmöjligheter på fastigheten. Tillstånd finns för Restaurangverksamhet och nuvarande ägare har tillstånd för alkoholförsäljning. 

Alla byggnader är renoverade för att uppfylla gällande brandskyddsregler.

Placeringen i anslutning till riksväg 30 gör det till ett ypperligt bra läge. Nuvarande ägare har drivit en mångfacetterad verksamhet med uthyrning av lägenheter, restaurang, bed & breakfast, pub & musikkvällar, konferens, kursverksamhet, samt privata tillställningar.

Fastigheterna har adress: Nya Hjälmseryd 21, 12, 22 576 93 Rörvik
Fastigheterna ägs privat och verksamheten drivs i enskild firma. 

Mäklaren säljer både fastigheter och rörelsen (inkråm). 

Bed & Breakfast har 7 rum
Det finns 4 hyreslägenheter som är uthyrda

Ansvarig advokat för transaktionen är Magnus Daar.

Ekonomi

Antal anställda:

10

Pris:

7 500 000 kr

Omsättning:

2 500 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Suzis Café med B&B

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

2013

Verksamhet:

Unikt affärs- och bed and breakfastsläge vid riksväg 30 i Nya Hjälmseryd . Verksamheten består av Café, Bed and Breakfast samt hyreslägenheter. Caféet är inrett i 50-tals stil och bland inventarierna hittar vi flera tidsenliga pärlor vilket fungerar likväl som museum för den nostalgiske som café för den hungriga.

Nya Hjälmseryd 21