Uddralund 5

Dragonhagen , Brottby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

75 m²

Pris

6 000 000

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Bostad
Sjöutsikt, morgonsol och solnedgång. Markområde som har allt! Lantligt läge vid Brollsta golfklubb närhet till ett antal hyrstallar. Endast 30 min från Stockholm 10 min från Täby. Här finns alla möjligheter att skapa Ditt eget paradis eller något gemensamt med andra. Markytan uppgår till 30 000 kvm. goda möjligheter till exploatering. Befintlig enkel enplansvilla ca 80 m². Köpet av fastigheten kan ske genom bolagsöverlåtelse. Måste ses och upplevas!

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 1 75
Tomtarea 30 310

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 499 000

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Pris:

6 000 000

Prisinformation:

eller bud

Teknisk information

Byggnad: Dragon bostaden

Byggnadstyp: Småhusbyggnad

Byggår: 1940

Beskrivning: Åretrunt bostad 75 kvm. med enkelt standard i ett våningsplan. Huset är i behov av lite omsorg för att uppnå mod. standard. Egen brunn finns på tomten, kapacitet okänd. El element samt värmepump Luft-Luft.

Byggnad: Nöjespark

Byggnadstyp: Övrig

Byggår: 1938

Beskrivning: Dansbanan/Nöjesparken består av dansbana med scenbyggnad. Serveringsbyggnad med paviljong för förtäring och mingel mellan danserna. ett antal byggnader för chokladhjul , lotteri och pilkastning. Bekvämlighetsinrättning för damer och herrar på behörigt avstånd. Kärleksstig! Samtliga byggnader i behov av omfattande renovering och bedöms mer som rivnings objekt.

Byggnad: Stallbyggnad Ny

Byggnadstyp: Ekonomibyggnad

Beskrivning: För den som vill bygga stall på fastigheten så krävs inget annat än bygglovshandlingar, men rekommenderar att man genomför Länsstyrelsen förprövning av djurstall. jordbruksverkets rekommendationer för stall bör följas. Ska du ha vatten och spolplatta osv kan det ställas krav på infiltration mm. kontakta då miljöavdelning på Vallentuna kommun som kan svara mer utförligt om du har det behovet. Stallbyggnad köper du av Lövångers Bygg AB som har färdiga byggsatser i flera storlekar. https://lovangersbygg.se/

Omgivning

Omgivning/natur:

Lantligt

Företag i närheten:

ICA Brottby ca 3 km.

Kommunikationer

Buss 665 finns på gångavstånd 5 min från fastigheten. Trafikerar Vallentuna station och Söderhall trafikplats.
Uddralund 5