Bryggaregatan 23

Lund , Lund
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Stora lager/verkstadsytor på attraktivt läge i Lund!

Effektiv lager- och logistiklokal med gångavstånd till centrala Lund och enkel access till motorvägarna. Takhöjd upp mot 10 meter. Byggnaden har bra inlastningsmöjligheter via markport. Personalytor finns i form av matsal, omklädningsrum samt kontorsrum och konferens. Det finns även möjlighet att hyra till stora kontorsytor i huset.

Hela området är inhägnat och bevakat och det finns även uppställningsyta på en del av fastigheten. På fastigheten finns även parkering till både anställda och besökare. 

Möjlighet till snabbt tillträde! Korttidsavtal. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    3000 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Serverrum
Skyltläge
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten.

Närservice:

Med gångavstånd till central Lund finns allt som behövs nära tillhands. Staden erbjuder allt från caféer och restauranger till gym och frisörer.

Kommunikationer

Endast 10 minuter gångväg till Lund Centralstation. Bussar går utanför byggnaden.
Bryggaregatan 23

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner