Svedjegatan 4

Södergården , Nässjö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 425 m²

Pris

Kontakta Croisette

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Fin och fräsch lager/logistik fastighet på bra läge i Nässjö.

Här finns nu möjligheten att hyra en fantastiskt fin lager och logistik fastighet på bra läge i Nässjö. Nässjö är en del i logistikklustret Nässjö-Jönköping-Vaggeryd och har en strategiskt bra placering för kommunikationer inom såväl Sverige som vidare ut i världen.

Fastigheten kan även användas till produktion om så önskas. Den har fräscha ytor med kontorsdel samt stor lagerdel. Lastmöjligheter med lastbil finns då fastigheten har 2 st markportar samt 2 st lastportar med brygga ca 1,20 m ovan mark.

Goda parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 5 200
Kontor 225

Ytbeskrivning

Fastigheten har en modern och öppen planlösning som skapar goda möjligheter för verksamheter inom såväl lager och industri. Kontorsdel och lunchrum ligger i framkant av byggnaden och har bra ljusinsläpp och trevlig planlösning. Goda möjligheter att vid behov utöka kontorsytan, i direkt anslutning till nuvarande kontorsdelar.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Kontakta Croisette

Prisinformation:

Kontakta Croisette

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svedjan 5

Renoveringsår:

2005

Planlösning:

Fastigheten är på ca 5 400 m2, fördelat på 4 600 m2 varmlager, 300 m2 entresol i varmlager, 300 m2 varmlager under entresol med omklädningsrum, fjärrvärmecentral etc. I fastigheten finns även 225 m2 kontor med tillhörande lunchrum.

Dokument

Omgivning

Företag i närheten:

JYSK:s centrallager, Lagerservice, Flokk, Draka Kabel och Industrilås är etablerade i området för att nämna några.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter invid fastigheten.

Vägbeskrivning:

Fastigheten är belägen i Södergårdens industriområde.

Kommunikationer

Busshållsplats finns på gångavstånd från fastigheten. I området byggs även en ny väg som ska knytas samman med RV40 och skapa en ringled runt Nässjö.
Svedjegatan 4

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner