Fyrisborgsgatan 2

Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 1 460 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Toppmodernt och representativt kontor i Fyrislund

Lokal om totalt 1 460 kvm med möjlighet att dela av i mindre ytor. Hela kontoret är modernt inrett med ljus färgsättning och snygga accentfärger och glaspartier. Bra sociala ytor Det är ett mycket bra läge i Fyrisborg med närhet till påfarten till E4:an samt hela Fyrislund, östra Fyrislund och Boländerna som har ett stort utbud av handel, lättare industri, byggvaror samt kontorsbyggnader. Till E4:ans påfart tar man sig på några minuter.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 500 1 460

Utförande

Byggår:

1990

Planlösning:

Lokal om totalt 1460 kvm, ett stort representativt rumsindelat kontor med flera konferensrum/samtalsrum samt sociala ytor med ett väl tilltaget personalrum med plats för flera matgrupper och loungemöbler. Hela kontoret är i mycket bra skick med ljus modern färgsättning och tilltalande accentfärger samt flera glaspartier som ger rikligt med ljus i lokalen. Det finns totalt 8 toaletter varav två är RWC. Kontoret går att dela upp i mindre enheter där den minsta ytan då utgör 500 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund är ett område som rymmer stor del av Uppsalas handel. Därtill även kontor och verkstäder med mera. I den här delen av Uppsala har man Boländerna på ena sidan av Tycho Hedéns väg och Fyrislund på den andra. Området har även nära till grönområdet och trevliga promenadstråk.

Företag i närheten:

Det finns gott om närservice i områdena Fyrislund och Boländerna med flertalet varuhus och lunchrestauranger. Fyrisborg ligger beläget mitt emellan dessa två områden.

Kommunikationer

Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten har även närhet till E4:ans infart till Uppsala vilket möjliggör ger närhet till Stockholm och Arlanda. Fina gång och cykelvägar till stan och Gränbystaden och det yttre områdena.
Fyrisborgsgatan 2