Slottsgränd 2a

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modernt kontor med högt läge på Slottsgränd 2 i Uppsalas anrika kvarter!

Här har du ett tillfälle att hyra en lokal om 450 kvm högst upp i huset med fantastiskt ljus och vacker parkutsikt där du anar Uppsala slott och Carolina Rediviva bakom trädkronorna. Kontoret är snyggt renoverat med smakfulla färgval som erbjuder en rumsindelad planlösning med plats för flera kontorsplatser i varje rum, fyra mötesrum och ett modernt kök och personalrum. Lättillgängligt med hiss från markplan. I samma byggnad finns även en yta om 290 kvm i markplan samt Coworkingytor i modern tappning.

Ytor

  • Total yta:

    450 m2

Utförande

Planlösning:

Kontoret om 450 kvm är rumsindelat med 8 rymliga kontorsrum som inrymmer flertalet arbetsplatser, mötesrum samt ett större lunchrum med fullt utrustat kök. Tack vare fönster i två väderstreck och det höga läget i huset ges ett mycket generöst ljusinsläpp. I lokalen finns fyra toaletter varav en är handikappsanpassad. Utöver kontorsytan så finns förråd att hyra om behov finnes.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fjärdingen eller Fjärdingsroten är den äldre, väster om Fyrisån belägna delen av Uppsala innerstad. Stadsdelen är främst präglad av Uppsala universitet, nöjesliv, inte minst studentliv, och Svenska kyrkan. Här finns många av Uppsalas historiskt mest intressanta byggnader. Förutom Uppsala domkyrka (Skandinaviens största katedral) omgärdad av en befästningsring med delvis medeltida byggnader, kan nämnas till exempel Helga Trefaldighets kyrka, Ärkebiskopsgården, Uppsala universitets kärnbyggnader Universitetshuset med aulan och föregångaren Gustavianum, biblioteksbyggnaden Carolina Rediviva, Skytteanum, andra äldre institutionsbyggnader, Uppsala studentkår, och ett begränsat utbud av studentbostäder. Inom Fjärdingen finns samtliga studentnationer utom Gotlands nation. Vid Kvarnfallet finns den gamla Akademikvarnen, numera lokal för Upplandsmuseet.

Företag i närheten:

Här erbjuds tillgång till mycket god service då Uppsalas stadskärna ligger intill med all service som underlättar din vardag.

Kommunikationer

Här ifrån tar det ca 5-10 minuter att promenera till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det finns även bussar som trafikerar närliggande gata. Det är mycket bra gång.- och cykelvägar kring denna adress till Stadsträdgården och Uppsalas yttre delar.
Slottsgränd 2a