Wahlbecksgatan 25

Ebbepark , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

East Sweden Game, ett coworking space och mötesplats för spelutveckling och digitalt skapande.

Välkommen till Ebbepark – en modig, omtänksam och smart del av staden!

Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra.

Mitt i den dynamiska tillväxtmiljön Ebbepark hittar ni East Sweden Game, ett coworking space och mötesplats för spelutveckling och digitalt skapande. Sedan hösten 2017 har ESG samlat människor med intresse för spelutveckling, visualisering, UX, spelteknik och gamification under samma tak för att skapa samverkan, byta erfarenheter och kunskap. Sedan hösten 2018 erbjuder vi nu också möjlighet att hyra rum i vårt Office Space, en yta som erbjuder enskilda kontorsrum i olika storlekar. Som hyresgäst och East Sweden Game medlem har du tillgång till en mängd servicefunktioner som till exempel affärsrådgivning, meetups med inspirerande talks, medlemskap i Svenska spelbranschen och ett ovärderligt nätverk.

På East Sweden Game passar du som gärna bidrar till ett community, vill lära dig av andra och värderar samskapande högt. Vill du veta mer om oss? Information om East Sweden Game och våra medlemsföretag hittar du på www.eastswedengame.se

Ytor

  • Total yta:

    10 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Elbilsplatser
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Restaurang
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2 av 3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen. Här finns idag ett 70-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en ny träningsanläggning. Och mycket mer.

Närservice:

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser. Bil- Lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage.
Wahlbecksgatan 25