Fridtunagatan 41

Ebbepark , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Resident Desk - ett eget skrivbord i de öppna ytorna

Spektrum Cowork

I Spektrum Cowork väntar det smidiga arbetslivet på dig. Här väljer du själv det medlemskap som passar dig just nu. Från friheten att slå dig ner där du vill – när du vill – till ett rum att kalla ditt 24/7. Allt du behöver för att kunna börja jobba direkt ingår och nätverkande med andra modiga, omtänksamma och smarta Ebbeparkare får du på köpet. Flexibla avtal gör att du inte behöver skriva något i sten. Och växer du ur cowork finns möjlighet att flytta in i egna kontorslokaler utan att behöva lämna Ebbepark – i Spektrum eller i någon av de andra byggnaderna i området. Medlemskapet Resident Desk kostar 3500 kr exklusive moms och ger dig tillgång till ett eget höj- och sänkbart skrivbord i den öppna ytan.

Är det inte Resident Desk du är ute efter? I coworkingen kan du välja mellan tre olika medlemskap:

  • Vagabond Desk
    Du får tillgång till valfri plats i våra loungeytor. Välj vilken plats som passar bäst för dagen.
  • Resident Desk
    Du får tillgång till ett höj- och sänkbart skrivbord du kan kalla ditt. Skärmväggar finns på plats.
  • Team Room
    Ett eget låsbart kontorsrum för dig eller det lilla företaget. Max 6 personer.

Övrig information

Övrigt:

I alla medlemskap ingår följande: - Välkomnande reception - Representativa och inspirerande arbetsplatser - Gemensam fredagsfrukost - Tre kostnadsfria mötesrum för 4-6 personer - Rabatterat pris i Spektrums konferensanläggning - Aktiviteter som främjar nätverk, affärer och gemenskap - Tillgång till takterrass - Kaffe och te - Skrivare - Wifi.

Ytor

  • Total yta:

    10 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (kall)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Reception
Restaurang
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2021

Våningsplan:

2 av 6

Planlösning:

Oavsett vilket medlemskap du väljer har du tillgång till öppna ytor, mötesrum, telefonrum, takterrass och Eat & Meet, platsen där coworkare samlas för att fika, luncha, ta ett möte eller spela pingis.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Välkommen till Ebbepark – en modig, omtänksam och smart del av staden! Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra. Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen. Här finns idag ett 70-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en ny träningsanläggning. Och mycket mer.

Företag i närheten:

I samma fastighet finns RISE, Linkin, Labatus, ICTech mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Under huset finns ett parkeringsgarage för såväl cyklar som bilar. Ta hissen direkt från garaget upp till coworkingen.

Närservice:

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser. M bilpool och Lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage.
Fridtunagatan 41