Energigatan 5

KUNGSBACKA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

11 - 12 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Trevlig kontorshotell i bra läge

Nu finns möjligheten att hyra rum på detta trevliga kontorshotell. Här sitter du med närhet till både trafikled och service. Just nu har vi 2 lediga rum om 11 & 12 kvm. Pentry finns även att tillgå. Kontakta oss för visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 11 12

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns en mängd olika verksamheter och industrier. Hede fashion outlet, Plantagen och Byggmax är bara några av de närliggande företagen.

Närservice:

I närområdet finns all form av närservice. På Kungsbacka värdshus erbjuds en populär lunchbuffé.

Kommunikationer

Goda förbindelser till och från fastigheten via de stora lederna E6 och E20. För den som reser kollektivt går ettans linje till precis utanför som snabbt tar dig till Hede station där flertalet byten finns.
Energigatan 5

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder