Makadamgatan 15

HELSINGBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 000 - 9 700 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

- Lager , logistik, Produktions lokal i bra läge

Lokal med många möjligheter. Går att dela i 2 enheter

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är av mycket hög kvalitet både arkitektoniskt och funktionellt med mycket hög standard på ytskikt och klimatutrustning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 2 000 9 700

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på Väla Södra Industriområde med industri-, lager- och kontorslokaler. Väla Södra har ett perfekt läge längs infartsleden från E4/E6, ca 5 minuter från Helsingborgs centrum med bil.

Närservice:

Ca 1 km till bank, restaurang m.m. Helsingborgs centrum når man på ca 5 minuter med bil.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på Väla Södra Industriområde i Helsingborg. Här finns i huvudsak lager- och industrilokaler på ett mycket bra kommunikationsläge med närhet till E4 och E6/E20. Stadsbusstrafik tar passagerarna mellan stadens centrum och Väla södra.
Makadamgatan 15

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum