Fridtunagatan 24

Ebbepark , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 18 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Välkommen att flytta in i vårt kontorshotell i Ebbepark.

Välkommen till Ebbepark – en modig, omtänksam och smart del av staden!

Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra.

Du som är intresserad av att ta del av gemenskapen i Ebbepark har nu möjlighet att hyra kontorsrum i vårt kontorshotell. Utöver det utbyte som kommer med närheten till andra företag får du tillgång till konferensrum, pentry, och terass som delas med de andra hyresgästerna. Som hyresgäst har du också möjlighet att koppla tjänster som internet, möblering och städning till ditt avtal.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 18

Bekvämligheter

Cykelrum
Elbilsplatser
Garage (kall)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Restaurang
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Industrin 1

Våningsplan:

3 av 3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen. Här finns idag ett 70-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en ny träningsanläggning. Och mycket mer.

Närservice:

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser. M bilpool och Lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage.
Fridtunagatan 24