Fridtunagatan 33

Ebbepark , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 16 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Välkommen till Ebbepark – en modig, omtänksam och smart del av staden!

Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra.

På Fridtunagatan 33 i Ebbepark erbjuder vi kontorsrum i varierande storlek, Alla kontor har tillgång till konferensrum och pentry/pausrum som delas med andra hyresgäster. Upplägget passar perfekt för dig som ser arbetsplatsen som en mötesplats och som vill bli del av en gemenskap med andra företag.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 12 16

Bekvämligheter

Cykelrum
Elbilsplatser
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Restaurang
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Industrin 1

Våningsplan:

2 av 3

Planlösning:

Kontorsrum i varierande storlek. Tillgång till gemensamt pentry och konferensrum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Linköping Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen. Här finns idag ett 70-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en träningsanläggning. Och mycket mer.

Närservice:

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser. Bil- Lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage. Se mer på ebbepark.se/mobilitet.
Fridtunagatan 33