Motorgatan 16

Landskrona , Landskrona
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 - 750 m²

Hyra

Vi har ytor för uthyrning både i ett koncept á la Kontorshotell med korta bindningstider och all-inclusive-hyror samt även "egna" ytor att hyra mer långsiktigt.

Tillträde

Snabbt tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Närmare hemkänsla än hos oss är svårt att finna. Här tar du del av härliga ytor med gott om plats för såväl distanserat arbete som socialt samkväm.

www.lacrown.se - www.lacrown.se - www.lacrown.se

Grunden för alla våra kontorshotellsgäster är att man har oinskränkt tillgång till lokalerna dygnet runt.
Alla löpande hyreskostnader såsom exempelvis el, värme, V/A, sophämtning och fastighetsskatt ingår i den månadskostnad som presenteras.
Härtill får man även fri tillgång till fiberanslutet WiFi, kaffe/te, förbrukningsmaterial (kök, toa), ca.200 kvm gemensamhetslokaler, städning av allmänna ytor, operatörsanslutet larm mm.
Självklart är alla ytor möblerade och klara, så även de privata kontoren.

Allt erbjuds till en fast månadskostnad med bindningstider från 1 månad alternativt i form av dags- eller klippkort.

Övrig information

Övrigt:

Vi har även ytor att hyra på ett mer ordinärt hyreskontrakt. Bl a en kontorsdel med egen ingång, eget kök och egen toa...

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 600
Lager & logistik 1 150

Ytbeskrivning

I ett f d sädesmagasin med anor från förr erbjuder vi plats för kontorsarbete, möten och häng i en miljö anpassad för såväl socialt umgänge som distanserad gemenskap. Träbjälkar, högt till tak och massor av luft kännetecknar våra fantastiska lokaler.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Snabbt tillträde

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Vi har ytor för uthyrning både i ett koncept á la Kontorshotell med korta bindningstider och all-inclusive-hyror samt även "egna" ytor att hyra mer långsiktigt.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Termostaten 8

Renoveringsår:

2020

Planlösning:

Kontor, loungeytor och lager fördelat på 3,5 våningar.

Omgivning

Företag i närheten:

Några av våra grannar är bl a Borg Warner, DSV Road, Oatly, Na-kd, Hexis, AirShoppen, Nagel Group, Ohlssons, Teamab m fl. Snart ansluter sig även bolag som Dagab, Pågen & Sydgrönt.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkerar gör man längs gatan som leder till vår fastighet. Det är kostnadsfritt i mån av plats (gott om platser). Vill man ha en privat plats i anslutning till fastigheten så ordnar vi även det mot en förmånlig månatlig kostnad.

Närservice:

Inom 2 minuter finns tillgång till flertalet affärer och matställen såsom t ex Biltema, Coop, Rusta, Jysk, Elgiganten, DollarStore, Willys, Ö&B, Subway, Burger King, Mc Donalds, Max m fl.

Skyltläge:

Exceptionellt bra skyltläge då alla tåg som passerar Landskrona gör det i maka fart utanför vår fastighet.

Vägbeskrivning:

Strategiskt beläget vid Landskronas södra infart. Som granne till Landskronas Räddningstjänst har vi ca. 1 minuts bilväg till E6/E20 medan det tar ca. 5 min ner till centrum.

Kommunikationer

Bussar går strax utanför fastigheten medan det tar ca. 20 minuter att gå i maka takt till Landskrona Station. Önskar man köra bil från vår adress till några av de närliggande storstäderna Malmö eller Helsingborg så tar det ca. 20 minuter resp ca. 10 minuter.
Motorgatan 16