Garvaregatan 11

Centralt , Oskarshamn
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 - 1 300 m²

Hyra

Kontakta Croisette för hyresnivå.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Stora kontorslokaler på fantastiskt läge i gamla sjukhusområdet! Ta chansen att etablera er i välkända lokaler med stor potential.

Här möter ni ovanligt ljusa och luftiga lokaler med väl tilltagna ytor!

Lokalerna har närhet till både Centrum, hamnen och fina rekreationsområden. Region Kalmar är idag den största hyresgästen men nu öppnar det upp sig en möjlighet för etablering på hela våning 3. Det går även att kombinera hela våningen med en gavel på våning 1 om 450kvm - dessa binds samman genom trapphus och hiss. Rummen är rymliga med möjlighet till uppdelning. En stor parkering finns utanför byggnaden.

Här kan man i samband med hyresvärden etablera framtidens verksamhet då det finns goda möjligheter till hyresgästsanpassningar.

Kontakta oss gärna för en visning så berättar vi mer!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 450 1 300

Ytbeskrivning

Här finns möjlighet att etablera sig på hela våning 3 - totalt 1300kvm. Alternativt går lokalerna att dela av på ett verksamhetsvänligt sätt.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Reception
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta Croisette för hyresnivå.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hälsan 22

Byggår:

1869

Våningsplan:

3 av 3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Garvaregatan 11

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner