Bergväggsvägen 9

Sollentuna
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

1 200 - 8 000 m²

Hyra

Tillträde

Q 3 2024

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Var med och skapa din egen fastighet för lager, logistik och industri i Sollentuna

I det nya industriområdet i Norrsätra bygger Tisenhult-gruppen fastigheter om cirka 15 000 kvm för lager, logistik och industri. Fastigheten ligger med mycket bra skyltläge från Norrortsleden precis efter Häggvikstunneln. Fastigheterna planeras att vara färdiga att till träda från Q 3 2024. Planen är att bygga tre fastigheter i storlekarna 3 000 kvm, 5 000 kvm och en på ungefär 6 000-8 000 kvm Samtliga fastigheter går att anpassas efter kundens eget behov/krav och kommer att ha en takhöjd på cirka 11 meter. Tillträde under Q3 2024 och Q2 2025. Läs mer om projektet på kommunens hemsida: www.sollentuna.se/bygga-bo--miljo/stadsutvecklingsomraden/Vasjon/ En unik möjlighet att vara med och skapa den planlösning och utformning som passar just ditt företag och utveckla området tillsammans med andra starka driftiga företag. Samtliga byggnader kommer att designas och byggas av Northpower Stålhallar. Se bilder för visionsbilder och tidigare genomförda projekt eller läs mer på www.northpower.se/stal/. Fastigheten har ett mycket utmärkt läge utmed och i direkt anslutning till Frestavägen, strax sydost om Norrortsleden. Söder och öster om Norrsätra verksamhetsområde byggs bostäder vilket gör området till en attraktiv arbetsplats såväl som bra logistikförutsättningar. Fastigheterna kommer att vara strategiskt belägna med skyltläge ut mot den trafikerade Norrortsleden.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 200 8 000

Ekonomi

Tillträde:

Q 3 2024

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bergväggsvägen 9

Byggår:

2024

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

I området runt Väsjöbacken byggs det en helt ny stadsdel med 4 500 nya bostäder samt butiker och skolor. Visionen är att Väsjön ska bli en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum.

Kommunikationer

Trafikleder: 5 minuter till Norrortsleden och Arlandavägen Bussar: Busshållsplats i området Pendeltåg: I Sollentuna centrum
Bergväggsvägen 9

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB