Humblegatan 22

Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

763 - 1 063 m²

Hyra

1 500 kr/m²/år

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Stor ljus öppenlokal med egen infart från gata och garage

Här erbjuds en lokal med egen entré på Humblegatan 22 i centrala Sundbyberg. Ett stenkast från t-bana och pendeltåg. Lokalen fungerar utmärkt för kombinerat showroom/kontor/närlager. Egen garageport direkt in i lokalen gör det smidigt att ta emot/lämna ut varor. Flertalet duschar i lokalen gör det också intressant för eventuell byggetablering.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 763 1 063 1 500

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utgångshyra kr/m2/år:

1500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Humblegatan 22

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

Om fastigheten Välkommen till Humblegatan 20 B-22 i Sundbyberg - en småstadsidyll. Sundbyberg är Sveriges minsta kommun till ytan, men är bland de snabbaste växande kommunerna sett till ökningen av antal invånare. Härifrån har du nära till det mesta som Bromma flygplats, Stockholm City och en stadskärna med mycket goda allmänna kommunikationer. Fastigheten ligger ca 3 minuters promenad från Sundbybergs Centrum med butiker och många restauranger.

Kommunikationer

T-bana: 5 minuter till Sundbybergs t-bana Tvärbana: 5 minuter till Sundbybergs station Pendeltåg: 5 minuter till Sundbybergs station Fjärrtåg: 5 minuter till Sundbybergs station Bussar: 5 minuter till Sundbybergs station
Humblegatan 22

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB