Bro centrum 11

Bro Centrum , Bro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

181 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal lämplig för exempelvis kiosk med attraktivt läge i Bro Centrum. Lokalen är 181 kvm

Rymlig butikslokal med personalrum och toalett. Lämplig verksamhet är butik, kiosk eller liknande. Lokalen är inte lämplig för restaurang.

Övrig information

Övrigt:

Till denna lokal söker vi i första hand någon som vill driva kiosk med service i form av paketutlämning med goda referenser från tidigare kunder och hyresvärdar. Vid intresse vill vi att vår blankett fylls i och skickas in till uthyraren eller till lokaler@ubh.se. Intressenten ska även lämna in utdrag ur belastningsregistret samt accepterar att en UC tas, Länk till blanketten: https://upplands-brohus.se/wp-content/uploads/2020/10/Intresseanm%C3%A4lan-Lokal-i-Bro-Centrum-formul%C3%A4r.pdf .

Ytor

  • Total yta:

    181 m2

Ytbeskrivning

Lokalen har visst renoveringsbehov

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kundparkering
Lastkaj
Skyltfönster
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bro Finnsta 1:164

Byggår:

1994

Planlösning:

Lokalen har en stor, öppen butiksyta med entré från torget. Från baksidan nås personalrum med toalett via personalingång/lastintag.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lokalen nås via egen entré från torget.

Omgivning

Företag i närheten:

I Bro Centrum finns det idag: ICA Supermarket, Apotek, Grillbar, sushi- och wokrestaurang, blomsterbutik, sko/nyckel och kemtvätt, frisör, mäklare, jobbcoaching, gym med kiropraktik/behandlingar, tandläkarmottagning, vårdcentral, kortautomat och servicebox. www.brocentrum.se Närpolisen finns i centrumet. Brohuset som finns i centrumet hyrs av kommunen och innehåller välbesöka verksamheter som Bibliotek, Café och Simhall med ett eget äventyrsbad, Gym och Solarium. ICA-butiken på torget har 380 000 besökande/år. (2020)

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gratis besöksparkering

Skyltläge:

Lokalen har fönster ut mot torget. Skyltning ska följa centrumets skyltprogram.

Kommunikationer

På 10 minuters promenad finns Bro pendeltågstation. Från stationen kan man även ta SL-buss som går förbi centrumet. Bro ligger längs med E18 mellan Kungsängen – Bålsta.
Bro centrum 11