Hedvig Möllers gata 5

LUND
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

11 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

På strategiskt plats direkt intill E22 i Lund finns nu möjlighet för ert företag att etablera er i ett helt nybyggt kontorshus!

Läget på expansiva Råbyholm är exemplariskt! Här arbetar man i toppmoderna kontorslokaler på cykelavstånd från Lund C och endast en kort biltur från Malmö. Från garaget direkt intill byggnaden tar man bilen till Copenhagen Airport på ca 30 minuter och med flygbuss från Lund C tar man sig till Malmö Airport på ca 25 minuter. När byggnaden står färdig under 2023 flyttar ni in i skräddarsydda kontorslokaler anpassade efter era behov. Totalt inrymmer fastigheten ca 11 000 kvm uthyrningsbar yta och lokalstorlekar kommer finnas från ca 200 - 2300 kvm. Naturligtvis kan man hyra flera våningsplan för att åstadkomma ännu större lokaler. Hör av er till Nils idag så berättar vi mer 0709-75 34 34 eller nils.holmquist@sundsstaden.se

Ytor

  • Total yta:

    11000 m2

Hedvig Möllers gata 5

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Sundsstaden AB

Geijersgatan 11

216 18 Limhamn

www.sundsstaden.se

Fler annonser från Sundsstaden AB