Datavägen 12A

ASKIM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

18 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Trevligt kontorshotell i Sisjön!

Nu kan du hyra ett rum i vårt kontorshotell i Sisjön. På översta plan i vår fastighet på Datavägen 12 ligger våra småkontor. I Sisjön sitter du i ett expansivt område med många stora aktörer. Kontoren finns i flera storlekar för att matcha era behov, från 14 - 18 kvadratmeter med gemensamt pentry, toalett och konferensrum. Varmt välkomna att kontakta oss för att boka in en visning!

Ytor

  • Total yta:

    18 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

I det expansiva området finns hög tillgänglighet till all önskvärd service. Storleken, mångfalden och det strategiska läget i sydvästra Göteborg ger spännande utvecklingsmöjligheter.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i Sisjö industriområde och har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm.
Datavägen 12A

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder