Lingvägen 108

Gubbängen Centrum , Enskede
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

328 m²

Pris

Tillträde

Tidigast om 18 mån

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Unik möjlighet att hyra fin kulturlokal (f.d. bibliotek) som iordningställs i samråd med tillträdande hg. Intill tunnelbanan i Gubbängens C.

Denna före detta bibliotekslokal ligger med stooort, maffigt fönster ut mot Lingvägen och Gubbängstorget. Här kan vi skapa en härlig mötesplats tillsammans då lokalen nu ska genomgå en större renovering. Vi installerar helt ny och modern ventilation och utformar gärna lokalen i samråd med den som ska verka här. 

Lokalen passar perfekt som dansstudio eller som lokal för större evenemang och aktiviteter inom olika kultur- och konstområden, utställningar, workshops mm. Vi ser helst att verksamheten riktar sig mot allmänheten. Under rubriken "Dokument" i annonsen finner du förslag på layout för dans-/yogastudio samt ungdomsverksamhet, dessa ska ses som just förslag som kan komma att behöva ändras då vi detaljprojekterar i ett senare skede. Har ni en helt annan idé? Kontakta oss och berätta!

OBS att allt utom ventilationsprojektet ännu inte är uppstartat, budgeterat eller bygglovshandlagt, varför det tar ganska lång tid från avtalets tecknande till tillträde, preliminärt 18 månader. 

Ytor

  • Total yta:

    328 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Tidigast om 18 mån

Prisinformation:

Här hyr du direkt av hyresvärden och betalar ingen överlåtelsepeng.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Limkakan 4

Byggår:

1964

Planlösning:

Lokal om ca 328 kvm en våning upp i huset, har tidigare varit bibliotek. Lokalen iordningställs i samråd med tillträdande hyresgäst, se bifogade pdf under "Dokument" som förslag på layout för danslokal och ungdomsverksamhet, det är just förslag. Om ni har en annan bra idé är vi öppna för andra förslag!

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Eget trapphus med ingång från gatuplan, lokalen ligger en våning upp. Hiss finns.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Gubbängens centrum började byggas på 50-talet och blev som den första tunnelbaneförorten till viss del en förebild för andra förorter. Bortom centrumet finns klassisk förortsbebyggelse med attraktiva småhus och flerfamiljshus. Närhet till Majroskogen, koloniområde och nyligen upprustade Gubbängsfältet med sporthall, rekreationsytor och nyanlagda cykel- och promenadstråk utmed Örbyleden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gatuparkering längs med Lingvägen samt betalparkering strax intill.

Närservice:

Kommersiell fastighet med grannar som bla Coop och ett gym. Tandvård, vårdcentral, apotek, teater, restauranger och bibliotek med mera finns även i nära anslutning.

Skyltläge:

Skyltläge på fasad mot tunnelbanan och/eller mot Gubbängstorget/Lingvägen.

Kommunikationer

Precis intill Gubbängens t-bana.
Lingvägen 108