Skedala 156

Skedala , Halmstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 - 900 m²

Hyra

347 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Övrigt
Möjlighet att att hyra en eller två lagerlokaler om 450 kvm/ lokal. Den ena lokalen är genomgående med dubbla högportar om ca 4 m höga. Lokalen är en öppen yta med öppet till nock, ca 8 m till nock och drygt 4 m på den låga delen med möjlighet till förvaring på höjden. Större gårdsplan som är asfalterad med parkeringsmöjligheter. Ett utmärkt läge att hyra lokalyta om 450 -900 kvm till en förmånlig hyra. Välkomna!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 450 900 347

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

347

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Byggår:

2014

Planlösning:

Större lagerlokal om ca 450 kvm -900 kvm. Lokalen är ljus, takhöjd om ca 8m till nock. Den ena lokalen är genomgående lokal med dubbla portar som ger möjlighet att köra igenom lokalen. Lokalen skapar bra lageryta på höjden med sin takhöjd.

Omgivning

Omgivning/natur:

Det sprudlar av aktivitet i Skedala och föreningslivet är väl utvecklat. Med gott om rekreationsområden är friluftslivet nästan en självklarhet – här finner du klättrare som ordnat flertalet leder med olika svårighetsgrad, en hel del löpare, ryttare, vandrare, svampplockare och andra. Även för MTB-fantaster är skogen en livsnerv, även om lederna främst är tänkta som vandringsleder. Skedala skog med sitt stora nät av stigar och skogsstigar har klassats som bevaransvärt område med högsta värde. På Ön till exempel finns en stigcentral med karta och förteckning över ett antal leder som varierar mellan 3-7 km. Miljön är väldigt vacker med sjöar och grillplatser utmed vattnet. Hit leder en cykelbana från Halmstad. Skedala har en trivselförening som anordnar en rad trevliga aktiviteter i området, t ex midsommarfest, luciafirande, cykelfest, disko för barnen under skollov, brännboll mm. Vid Skedalahed, ett viktigt område för stadens grönstruktur och närrekreation, finner man Skedalaheds idrottspark. Här finns fotbollsverksamhet med fotbollsplaner och klubbhus i områdets södra del, brukshundsklubb i områdets norra del, skytteförening i närområdet samt plats för diverse motionärer i detta tidigare militära övningsområde som också fungerar som strövområde.

Skedala 156