Rotebergsvägen 9

Rotsunda Strand , Sollentuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 20 m²

Hyra

I hyran ingår tillgång till lunch- och fikarum samt toaletter som delas med övriga hyresgäster. Städningen av de gemensamma lokalerna sköts av fastighetsägaren.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Trivsamma kontorsrum på 10-20 kvm i historisk miljö med goda kommunikationer hyrs ut på kort eller längre tid. Rummen går att hyra möblerade.

Rummen är belägna på våning 1 och 2. Man väljer själv om rummet skall vara möblerat eller inte. Standarden och hyran varierar. Parkering finns att hyra.

Övrig information

Övrigt:

Kontrakt tecknas från 6 månader. Rotsunda Strands kontor kombinerar det bästa av det egna kontoret och kontorshotell. I området finns flexibilitet att växa genom att hyra större lokaler. Möjlighet finns till och från att hyra större eller mindre lager/förråd. Området mixar på ett levande sätt boende i form av radhus, brf, äldreboenden, vandrarhem, hotell, kontor, lättare lager och centralkök.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 20

Ytbeskrivning

Rummen är belägna på våning 1 och 2. Rummen hyrs ut möblerade eller omöblerade. Rummen är på 10 respektive 20 kvm.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontraktbeskr.:

Hyreskontrakt tecknas från 6 månader.

Tillträde:

Omgående. Med eller utan möbler

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

I hyran ingår tillgång till lunch- och fikarum samt toaletter som delas med övriga hyresgäster. Städningen av de gemensamma lokalerna sköts av fastighetsägaren.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ruletten 4

Byggår:

1898

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

1 av 2

Antal rum:

1

Planlösning:

Rummen ligger både på plan 1 och 2 i Wesströmska huset. Utöver det egna rummet har Ni tillgång till gemensamma lokaler som lunch- och fikarum samt toaletter vilka städas varje dag.

Teknisk information

Uppvärmning:

Direktverkande el

Ventilation:

FTX

Omgivning

Omgivning/natur:

Rotsunda Strand är Sollentunas oas så nära Arlanda och E4:an men ändå grönskande idylliskt med Norrvikens norra strand alldeles inpå knuten samt historiska vibrationer med gott om fornminnen. På sommaren finns en badplats alldeles intill och på vintern plogas en 14 km lång isbana på Norrviken.

Företag i närheten:

Medirest, Gritify, Vardaga, Villaägarna, Kennelklubben, Loomis

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda, i anslutning till kontoret (fria besöksparkeringar)

Närservice:

I grannhuset finns en trevlig lunchrestaurang Rotsunda kök och bar.

Kommunikationer

Utmärkta. Till pendeltåget (Rotebro norra) tar det ca. 8-10 minuter att promenera. Med pendeltåget når Ni Arlanda på 10 minuter och T-Centralen på 22. Om ni åker bil når Ni Arlanda inom en kvart. Flera busslinjer finns. Närhet till E4:an samt anslutning till E18 (både väst och ost) möjliggör utmärkt tillgänglighet med bil till hela norra delen av Stockholms län.
Rotebergsvägen 9