Valhallavägen 86

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

14 - 250 m²

Hyra

6 500 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Flexibla kontorsplatser/kontor med utsikt över Östermalms hustak på en av Stockholms mest attraktiva adresser.

Vi är en kommunikationsbyrå med en arbetsplats fylld av kreativa idéer och en spännande atmosfär.

Vi sitter i stora lokaler och erbjuder olika kontorslösningar utifrån era behov. Hos oss kan ni hyra kontorsrum i del av lokal eller flexibla kontorsplatser på toppvåningen med utsikt över hustaken längs Villagatan och Valhallavägen. Vi erbjuder även kontorsrum i suterrängvåning där det finns gott om fönster för ljusinsläpp.

Som hyresgäst får ni tillgång till två konferensrum samt studio för ljud och rörligt. Vi har gemensamt kök och flera badrum/toaletter.

Kontoret ligger i korsningen Villagatan 25/Valhallavägen 86. Det är en central adress i en anrik miljö med lång historia. Kontoret är omgiven av grönska från Valhallavägens esplanad och med en kort promenad tar ni er smidigt ner till Stureplan/Östermalmstorg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 14 250 6 000

Ytbeskrivning

Vi har lediga kontor i del av lokal med yta från 14-200 kvm på Valhallavägen 86, toppvåning (vn.5). Vi har även tre lediga kontorsrum på 12, 18 respektive 22 kvm på adressen Villagatan 25 (suterrängvåning med fönster). På våning 5 har vi även öppna ytor med möjlighet att erbjuda co-working platser.

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Så snart som möjligt

Utgångshyra kr/m2/år:

6500

I hyran ingår:

Värme, skatt, el, moms

Utförande

Planlösning:

Vi erbjuder flexibla kontorsmöjligheter då vi har enskilda kontor i del av lokal men även öppen planlösning med co-workingplatser till uthyrning.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Kontoret är omgiven av fin natur med grönska längs Valhallavägen. Går ni ner för Villagatan kommer ni till Humlegården och sedan till Stureplan/Östermalmstorg som avspeglar stadspulsen. Detta kontor är därför en perfekt mix av naturnära omgivning och storstadskänsla.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkeringsplatser längs Valhallavägen.

Närservice:

I närheten hittar ni matbutiker och restauranger. Det finns bland annat restauranger längs Valhallavägen, Sturegatan och Danderydsgatan. Matbutiker finns i tunnelbanan och i Fältöversten.

Skyltläge:

Ja. Det finns möjlighet till skyltuppsättning.

Vägbeskrivning:

Ett stenkast från Östermalmstorg och Tekniska högskolan.

Kommunikationer

Det finns gott om kommunikationsmöjligheter. Ni kan antingen gå av vid Tekniska Högskolan eller Stadion med enbart 5 minuters gångavstånd till kontoret. Det finns även bra bussförbindelser till och från Odenplan, Norra Djurgårdstaden och Norrort. Ni kan även gå till Östermalmstorg och Stureplan på 10 minuter.
Valhallavägen 86