Sysslomansgatan 8

Centrum , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 - 30 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontorsrum belägna i den eftertraktade delen av Uppsala Centrum.

   ENKELT - PERSONLIGT - FLEXIBELT

Upptäck våra exklusiva kontorsrum mitt i pulsen av Uppsala Centrum! Vår moderna och stilfulla kontorshotell kombinerar elegans med funktionalitet för att skapa den perfekta arbetsmiljön för ditt företag. Med en charmig atmosfär och personlig service är vi dedikerade till att ge dig en inspirerande plats att arbeta från.

När du väljer oss får du tillgång till en rad bekvämligheter, inklusive 24/7 tillgång till våra fullt utrustade kontorslokaler. Dessutom erbjuder vi gratis internet och WiFi, kaffe, te och frukt för att hålla dig energifylld under arbetsdagen. Våra mötesrum är tillgängliga för dina affärsmöten och du får även en personlig företagsadress med posthantering.

Oavsett om du behöver en liten yta för att starta din verksamhet eller en större för att rymma din växande personalstyrka, kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov. Vi erbjuder även flexibla arrangemang och möjlighet till egen parkering i vårt varmgarage. Dessutom garanterar vi konkurrenskraftiga priser.

Boka en visning idag och låt oss hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå!

Övrig information

Övrigt:

Besök oss gärna på www.officepoint.nu och ta del av vad andra tycker om oss. Vi ser fram emot att hjälpa er i att skapa en arbetsmiljö som främjar produktivitet och välbefinnande.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 5 30

Ytbeskrivning

Utrymmena är smart uppdelade mellan kontorslokaler, co-working-utrymmen och konferensrum för att passa olika behov och arbetsstilar. Hos oss hittar du den perfekta miljön för att driva ditt företag framåt, oavsett om du föredrar en dedikerad arbetsyta, öppen samarbetsplats eller professionella mötesrum

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Mötesrum
Parkering
Reception
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Medlemskapen är skräddarsydda efter medlemmarnas individuella behov.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Byggår:

1960

Våningsplan:

2 av 4

Antal rum:

14

Teknisk information

Takhöjd:

2,6 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Vi tillhandahåller parkeringsmöjligheter precis vid huvudentrén, med både gatuparkering och möjlighet till parkering i vårt uppvärmda garage.

Närservice:

Vår plats är idealiskt belägen med ett centralt läge som gör det möjligt för er att enkelt nå gågatan och stadskärnan till fots. längs Sysslomansgatan finner ni ett brett utbud av bekvämligheter och service som passar alla era behov. Från butiker och restauranger till livsmedelsbutiker som ICA och den lokala saluhallen, här finns allt ni kan tänkas behöva inom räckhåll. Med denna bekväma närhet till olika faciliteter och tjänster, kan ni vara säkra på att er verksamhet och era anställda kommer att trivas och ha tillgång till all nödvändig service för att upprätthålla en effektiv och bekväm arbetsmiljö.

Skyltläge:

Vi erbjuder möjligheten att placera dina egna skyltar. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

Vägbeskrivning:

Buss - 1 minute från buss linje 6 och 9 Bil - Parkeringsplats finns på Sysslomansgatan 3

Kommunikationer

OfficePoint har ett utmärkt läge på Sysslomansgatan med enkel tillgång till kollektivtrafik. Flera busslinjer betjänar området, och du kan även promenera till centralstationen. Dessutom är det bara en kort promenad eller cykeltur till stadskärnan och hela Luthagen, vilket gör det bekvämt att utforska närliggande områden. För de som reser med bil tar det bara några minuter att nå de större motorvägarna runt Uppsala.
Sysslomansgatan 8