Storgatan 24

Landskrona , Landskrona
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 - 900 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Centralt belägen lokal med egen parkering, perfekt för vård/klinik!

Nu finns det möjlighet att hyra fantastiska lokaler på Storgatan 24 som ligger precis i anslutning till vackra Albertina park. Med närhet till både natur och city är detta perfekta lokaler till företag, skolverksamhet eller som vårdlokal. Lokalen är tillgänglighetsanpassad och anpassas efter varje hyresgästs behov. I lokalen finns 900 kvm ledig yta, men det går även att dela ytan från 300 kvm. 

Huset erbjuder över 30 egna parkeringsplatser, reception, öppna ytor i kombination med smårum, stora glaspartier och framförallt en fantastisk terass på plan 5 med utsikt över hela Landskrona. Det finns även en större hiss som funkar bra för vård, samt möjlighet att ordna med plats för ambulans. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 300 900

Ytbeskrivning

Byggnaden består av 5 plan. På plan 1-4 finns en bra blandning av både öppna ytor och mindre kontorsrum. På plan 5 finns det en fantastisk kontorsyta med enorm terass som har utsikt över hela Landskrona.

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Biltvätt
Cykelrum
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Precis utanför dörren ligger den vackra parken Albertina Park.

Företag i närheten:

Systembolaget, Citygross, Trädgårdsgatan konditori, Blomsterhörnan Landskrona

Parkeringsmöjligheter/garage:

I källaren så finns ca 20 parkeringsplatser samt plats för biltvätt. På husets baksida finns ytterligare 12 parkeringsplatser. I närheten finns även 2h gratisparkering.

Närservice:

Fastigheten ligger mitt i centrala Landskrona med närhet till butiker, restauranger och caféer.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge.

Kommunikationer

I direkt anslutning finns många lokala busslinjer men även bussar mot Helsingborg och Malmö.
Storgatan 24

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner