Kungsgatan 91

Industristaden/Kungsängen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

108 m²

Hyra

2 000 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nu finns möjlighet att bedriva din verksamhet i dessa moderna lokaler med ett mycket bra läge i Industristaden.

Nu finns möjlighet att bedriva din verksamhet i dessa moderna lokaler med ett mycket bra läge i Industristaden. Lokalen om 107,5 kvm passar för bla kontorsverksamhet. Lokalen beräknas vara inflyttningsklar årskiftet 2022-23

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 108 2 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2000

Utförande

Byggår:

2022

Planlösning:

Lokal under uppförande om 107,5 kvm. Lokalen är en hörnlokal med två entréer och fönster i två väderstreck som ger att bra ljus in i lokalen. Den har ett mycket bra och synligt läge. Det kommer finnas ett pentry längst in i lokalen samt en HWC. Båda lokalerna kommer vara färdigställda enligt följande: * HWC, grå klinker 15x15cm, vitt blankt kakel 25x40cm. * Målning av väggar, vit, glans 7. * Golvbeläggning, linoleummatta grå. * Ventilation med separat aggregat i lokalen och kanalisation utförs. * Värmesystem utförs. * El och fiber dras in i lokalen till en el central. Ett första fiberuttag utförs. *Vatten och avlopp dras in. * Pentry utförs (Micro, diskmaskin och bänkkylskåp ingår) * Undertak * Utslagsvask utförs.

Omgivning

Företag i närheten:

Vid Resecentrum finns det ett bra utbud av service med matbutiker, caféer och restauranger. Det tar ca 10 minuter att promenera till gågatan mitt i city och där finns ett generöst utbud av service med ett flertal caféer, restauranger och ett varierat utbud av butiker.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer då Resecentrum ligger ett stenkast från lokalen. Resecentrum är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det går snabbt att ta sig via Kungsgatan till de större påfarterna kring Uppsala.
Kungsgatan 91